DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20766821,47%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kuran, “Kimsenin ön veya arka bahçesi değiliz”

Kuran, “Kimsenin ön veya arka bahçesi değiliz”

ABONE OL
28 Nisan 2022 10:29
Kuran, “Kimsenin ön veya arka bahçesi değiliz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm Kalkınma ve Girişimci İşadamları Derneği (TÜMKİAD) Edirne İl Başkanı Oğuz Kuran, Edirne’de birlik beraberliği sağlayacaklarını vurgulayan ve bin 500 iş adamını bir araya getireceklerini belirterek, “Biz kimsenin ne ön ne arka bahçesiyiz. Bizim böyle bir çizgimiz yok. Tamamen devletin yanında olan STK’yız” dedi.

TÜMKİAD Edirne İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla kentte bir restoranda iftar verildi.

“HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

İftarın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan TÜMKİAD Edirne İl Başkanı Oğuz Kuran, devletçi bir toplum örgütünü ülkemize kazandırmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Edirne’de birçok sivil toplum kuruluşu var. Ama TÜMKİAD gibi devletçi bir toplum örgütünü ülkemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Her zaman devletimizin yanında olacağız, devletimiz ne kadar güçlü olursa bizde millet olarak o kadar güçlü olacağı inancında olan insanlarız” dedi.

“KİMSENİN ÖN VEYA ARKA BAHÇESİ DEĞİLİZ”

Edirne’de birlik beraberliği sağlayacaklarını vurgulayan ve bin 500 iş adamını bir araya getireceklerini kaydeden Kuran, “Edirne’de Tüm Kalkınma ve Girişimci İşadamları Derneği’nin Mayıs Ayı içinde inşallah genel başkanımız Nihat Tanrıkulu’nun teşrifleriyle açılışını gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz hafta valilikle yazışmalarımız tamamlandı, yasal sürecimiz bitti. Binamızı kiralamış kontratımızı yapmış bulunmaktayız. Edirne’deki düşüncemiz derneğimizin faaliyetleri olarak gerek Ticaret Odası seçimleri olsun gerek Ticaret Borsası seçimleri olsun biz hiçbir kimseye engel olmayacağız. Mevcut aday çıkacak kişilerin devletçi kültürü, Edirne için neler yapacakları konusunda misyonunu dinledikten sonra bizlerde bunlara karşı ya da bunların yanında destek olacak bir kuruluşuz. Biz kimsenin karşısında rakip çıkma düşüncemiz yok. Zaten biliyorsunuz paramparça olmuş bir Edirne var. Herkes birinin ya ön bahçesi ya arka bahçesi. Biz kimsenin ne ön ne arka bahçesiyiz. Bizim böyle bir çizgimiz yok. Hiçbir cemaat, kuruluşu olan dernek değiliz. Tamamen devletin yanında olan STK’yız. Üye faaliyetlerimizi Ramazan’dan sonra daha fazla yükseltip, Edirne’de bin 500 iş adamını bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Edirne bir olmayı beraber olmayı özlemiş illerden birisi” dedi.

“İŞ DÜNYASI VE SORUNLARI OLAN İNSANLAR İÇİN BİR ARAYA GELİP FİKİR ÜRETECEKLER”

TÜMKİAD iftar yemeğine katılan 26.Dönem Edirne Milletvekili Şemsettin Emir “ TÜRKİAD Derneği Edirne Şubesini açmakla arkadaşlarımız iyi bir şey yaptı. İş adamlarıyla birlikte zaman zaman bir araya gelerek Edirne’nin iş alemiyle ilgili sorunlarını, burada yaşayan insanların aş, iş, ekmek sorunlarını bir araya gelerek fikir yürütecekler. Veren el alan elden üstündür anlayışıyla bu arkadaşlarımız helalinden rızklarını kazanacaklar, bir olup beraber olacaklar” dedi.

“GELİN YUMRUĞUMUZU SIKMAYALIM, ELİMİZİ UZATALIM, GÖNLÜMÜZÜ AÇALIM”

Emir, “Biz millet, ümmet olarak bayram sevinciyle 365 günümüzü, Ramazan hak hukukuyla geçirmek ve bu şekilde hayatımızı idame ettirmek zorundayız. Gelin millet olarak birbirimize yumruğumuzu sıkmayalım, elimizi uzatalım, kalbimizi açalım, gönlümüzü açalım. Her şey birlik beraberlikten geçer. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.