DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2053986-0,97%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kuzey Makedonya Geçmiş Dönem Devlet Bakanı, Keşan’daydı

Kuzey Makedonya Geçmiş Dönem Devlet Bakanı, Keşan’daydı

ABONE OL
28 Eylül 2023 13:25
Kuzey Makedonya Geçmiş Dönem Devlet Bakanı, Keşan’daydı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Makedonya Geçmiş Dönem Devlet Bakanı Hadi Nazir ile Batı Trakya Türklerine hizmet etmiş Yunanistan eski Meclis Üyesi Ahmet Hacıosman Keşan’da bir dizi ziyarette bulundu.
Nazir; Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü’nü ziyaret etti.
Ziyaretlere Keşan Belediyesi Başkan Vekili Tarık Uysal da katıldı.
“BİZ TÜRKİYE SEVDALISIYIZ”
Ziyaretler hakkında bilgi veren Nazir, “Pandemiden dolayı birkaç yıl gelemedik. Güzel bir program oldu. Türkiye’yi özledik. Biz Türkiye sevdalısıyız. Canımızdan çok seviyoruz. Ana vatanımız Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Dostlarımızla görüşmelerimiz oldu. Belediye Başkan Vekilimiz Tarık Bey’in misafiri olduk. Çok yakından ilgi gösterdiler. Çok ama çok güzel bir program oldu.” dedi.
“KENDİSİNİN TECRÜBELERİNDEN YARARLANIYORUZ”
Daha sonra söz alan Uysal ise, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Birbirinden et ve tırnak gibi ayrılmaz bir bütün olduğumuz Balkan coğrafyasında yaşayan soydaşlarımızla bağlarımızı daha da güçlendirerek kültürel, sosyal ve ekonomik dayanışmamızı sürdürmek boynumuzun borcudur. Nazik ziyaretlerinden dolayı Kuzey Makedonya Geçmiş Dönem Devlet Bakanımız Hadi Nazir’e teşekkür eder, görevlerinde kolaylıklar dileriz. Keşan Belediyesi Balkanlara en yakın belediyelerden. Hadi Bakanımızı ve Ahmet Hacıosman, Keşan Belediyesi olarak Sayın Bakanımızı Keşan’ımızda misafir ediyoruz. Kendisinin tecrübelerinden yararlanıyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.