DOLAR 32,6361 0.39%
EURO 34,8752 0.15%
ALTIN 2.493,420,37
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20709973,31%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lalapaşa’da Saadet coşkusu

Lalapaşa’da Saadet coşkusu

ABONE OL
29 Mart 2022 11:16
Lalapaşa’da Saadet coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Lalapaşa İlçe Başkanlığının 7. Olağan Kongresi Lalapaşa Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Kongrede İlçe Başkanlığına Sedat Koşar seçildi.

İlçe Başkanlığına Sedat Koşar’ın seçildiği kongrede Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, Saadet Partisi Edirne İlçe teşkilatlarının yanı sıra birçok teşkilat mensubu ve vatandaş katıldı.

Lalapaşa ilçesinde parti teşkilatının yıllardır güçlü bir şekilde temsil edildiğini ifade eden İl Başkanı Av. Sinan Tekin, “Her açıdan üretimi rafa kaldıran iktidar, bunun yerine adeta masa başında kamuoyunu nasıl meşgul ederiz düşüncesinde, toplumun fay hatlarını harekete geçirecek konuların üretimine odaklanmış durumdadır. Uzunca bir süredir ülkeyi yönetmek yerine, toplumu ve algıları yönetmeye mesai harcıyorlar. Ekonomide, adalette, eğitimde, tarımda, dış politikada, hangi alanı ele alırsak alalım, iktidar sınıfta kalıyor. Yapılacak ilk seçimde Milli Görüş iktidar olacaktır. Bunun için çok çalışmalıyız. Lalapaşa’da fedakar, samimi, şuurlu dava adamlarından oluşan bir teşkilatımız var. Kongremiz ile birlikte yeniden besmele çekeceğiz. Ve inşallah çalışmalarımıza ivme kazandırarak partimizin bayrağını daha yukarılara hep birlikte taşıyacağız. Lalapaşa’mızda sıkmadık el, selam vermediğimiz hemşerimiz, girmediğimiz gönül kalmayacak inşallah.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş yaptığı konuşmada “Dünya hızla değişiyor. Gücü elinde bulunduranlar, sürekli gücüne güç katıyor. Bu durum karşısında günübirlik kısır çekişmelerden uzaklaşmalıyız. Her konuda adaleti tesis ederek, ülkemizi lider ülke haline getirmenin çalışmalarını yapmalıyız. Bu konuda muhalefeti ile iktidarı ile hepimize büyük görevler düşmektedir. Millî Görüş hareketinin tek temsilcisi Saadet Partisi olarak, 85 milyon memleket evladının hepsinin huzurunu, refahını istiyoruz. Ve bu yolda canla başla çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Coşkulu bir atmosferde gerçekleştirilen Saadet Partisi Lalapaşa İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresinde yıllardır Lalapaşa İlçe Sorumlusu olarak görev yapan Faruk Demir ve geçen dönem İlçe Başkanlığı görevini yürüten Oğuz Kalkan’a plaket takdim edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.