DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20633871,02%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Liznak, adaylığını açıkladı

Liznak, adaylığını açıkladı

ABONE OL
30 Ekim 2021 18:15
Liznak, adaylığını açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il başkanlığının bu Pazar günü gerçekleştirilecek olan 37’inci Olağan İl Kongresi’nde CHP’li Serkaz Liznak il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Liznak, Artık il başkanlığı görevinin zamanı gelmiş bir değişim olduğunu belirterek, “Tek amacım hepimizin çocuklarına güzel bir gelecek bırakabilmek. Bu amaçla il başkanlığına adayım” dedi.

CHP Edirne İl Başkanlığı’nın 37’inci Olağan İl Kongresi hafta sonu gerçekleştirilecek. Önceki gün yeniden aday olduğunu açıklayan mevcut İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’nın ardından dün de CHP’ye uzun yıllar hizmet vermiş olan Serkan Liznak düzenlediği basın toplantısıyla il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği adaylık açıklamasında Serkan Liznak’ı çok sayıda partilide yalnız bırakmadı.

“KARDA KIŞTA SOĞUKTA ÇALIŞTIM

CHP ile küçük yaşlarda tanıştığını belirten Liznak, “Ben Cumhuriyet Halk Partisi ile çok küçük yaşta tanıştım. 3 amcam daha önce meclis üyeliği yaptı. Ben meclisteki dördüncü Liznak’ım. Aynı meclis çatısı altında belediye meclis üyesi olarak çalışmak bana da nasip oldu. Gençlik kollarından yöneticiliğe, meclis üyeliğine kadar partinin her kademesinde bulundum. Merkezden Enez’e kadar Edirne’nin bir ucundan bir ucuna köy köy mahalle mahalle gezme fırsatı buldum. Bu hikaye de güzel insanlar tanıdım, dostluklar edindim. Ben meslek hayatıma çıraklık ile başladım. İşçi bir babanın oğluyum. Karda kışta soğukta çalıştım. Yeri geldi çay sattım, yeri geldi pazarda sebze meyve sattım. Bugün çok şükür inşaat, elektrik ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteriyorum” dedi.

“ZAMANI GELMİŞ BİR DEĞİŞİM TALEBİDİR”

Tek amacının herkesin çocuklarına güzel bir gelecek bırakabilmek amacıyla il başkanlığına aday olduğunu belirten Liznak, şunları söyledi;

“Bugün beni karşınıza çıkaran zamanı gelmiş bir düşüncedir! Kaynağını koltuktan değil örgütten alan değişim talebidir. Örgütün, üyelerin, delegelerin ortak aklıdır. Bu, geleceğine umutla bakmak isteyen yurdumun fikridir. Bugün ben şahsım adına karşınızda değilim. Bugün karşınızda olan zamanı gelmiş bir değişim talebidir. “Söz konusu görev, artık resmi makam ve üniformaya sığınarak el altından yürütülemez. Açıkça ortaya çıkıp halkın hakları adına yüksek sesle konuşmak ve bütün ulusun bu sese katılmasını sağlamak gerekir!” Bular Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleridir.  Bu sözler için çalışacağız! Korkmadan çalışacağız! Yılmadan çalışacağız! En önemlisi birlikte çalışacağız. Bir olacağız.

“PARTİNİN KAPISI HERKESE AÇIK OLACAK”

Ben herkesin il başkanı olmak için adayım! Partinin kapısı herkese açık olacak. Geleceğine umutla bakmak isteyen gençlerimize açık olacak. Açlık sınırında yaşayan emekçilerimize açık olacak. Kadınlarımız! Hakça, insanca, eşit yaşamak isteyen kadınlarımıza açık olacak. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’yiz. Biz bu ülkenin kurucusuyuz, geçmişiyiz. Biz bu ülkenin geleceğiyiz. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin mayasında vardır. Bizim mayamızda vardır.  Bizim mayamızda; doğruluk, dürüstlük, samimiyet vardır. Bizim mayamızda köy vardır, toprak kokusu vardır! Bu duygularla il başkanlığına adayım. Bu duygularla, güzel partimin güzel insanlarının vicdanlarına adayım” şeklinde konuştu.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.