DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2054681-1,59%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Macera Parkı Projesi’nin nihai inceleme ziyareti gerçekleştirildi

Macera Parkı Projesi’nin nihai inceleme ziyareti gerçekleştirildi

ABONE OL
22 Mart 2023 13:02
Macera Parkı Projesi’nin nihai inceleme ziyareti gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Macera Parkı” projesi olarak da bilinen “Keşan ve İvaylovgrad Belediyesi Lambuh köyünde turizm ve rekreasyon bölgeleri oluşturarak doğal, kültürel ve turistik alanlara erişim koşullarının iyileştirilmesi” adlı AB projesinin nihai inceleme ziyareti gerçekleştirildi.

İnceleme ziyaretine Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Avrupa Birliği Edirne Ortak Sekretarya Uzmanı Funda Uyar, Dış İşleri Bakanlığı AB Başkanlığı AB İşleri Uzmanları Ayşegül Hacısalihoğlu ve Umut Şaşmaz ile AB Danışmanları Nazife Gündoğdu ve Tahir Demirel katıldı.

Keşan tarihinin en büyük en kapsamlı ve en maceralı projesi olan “Macera Parkı”nı inceleyen heyet, alandaki kontrollerini gerçekleştirirken, heyete uygulanmakta olan projenin genel bilgileri aktarıldı.

Faaliyetler ve sınır ötesi bölgeye, turizm alanında sağlayacağı olumlu etkiler hakkında bilgiler veren Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu heyete, projenin sürdürülebilirliği ve bölgenin turizm sektörüne katacağı değer hakkında açıklamalar yaptı.

Oyun gruplarından park içindeki eklentilere kadar birçok noktayı inceleyen heyet daha sonra kontrollerin ardından heyet sahandan mutlu ayrıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.