“Macera Parkı” projesi olarak da bilinen “Keşan ve İvaylovgrad Belediyesi Lambuh köyünde turizm ve rekreasyon bölgeleri oluşturarak doğal, kültürel ve turistik alanlara erişim koşullarının iyileştirilmesi” adlı AB projesinin nihai inceleme ziyareti gerçekleştirildi.
İnceleme ziyaretine Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Avrupa Birliği Edirne Ortak Sekretarya Uzmanı Funda Uyar, Dış İşleri Bakanlığı AB Başkanlığı AB İşleri Uzmanları Ayşegül Hacısalihoğlu ve Umut Şaşmaz ile AB Danışmanları Nazife Gündoğdu ve Tahir Demirel katıldı.
Keşan tarihinin en büyük en kapsamlı ve en maceralı projesi olan “Macera Parkı”nı inceleyen heyet, alandaki kontrollerini gerçekleştirirken, heyete uygulanmakta olan projenin genel bilgileri aktarıldı.
Faaliyetler ve sınır ötesi bölgeye, turizm alanında sağlayacağı olumlu etkiler hakkında bilgiler veren Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu heyete, projenin sürdürülebilirliği ve bölgenin turizm sektörüne katacağı değer hakkında açıklamalar yaptı.
Oyun gruplarından park içindeki eklentilere kadar birçok noktayı inceleyen heyet daha sonra kontrollerin ardından heyet sahandan mutlu ayrıldı.




GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
05 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).