DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20766821,47%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Maraton kayıtları federasyon sayfasından yapılabilecek

Maraton kayıtları federasyon sayfasından yapılabilecek

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ,  9.Uluslararası Edirne Maratonu hakkında Selimiye Meydanı’nda açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
5 Ocak 2024 17:33
Maraton kayıtları federasyon sayfasından yapılabilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ,  9.Uluslararası Edirne Maratonu hakkında Selimiye Meydanı’nda açıklamalarda bulundu. 21 Nisan tarihinde koşulacak maraton için Türkiye Atletizm Federasyonu ile işbirliği yaptıklarını belirten Akdağ, “edirmaratonu.org.tr’den hem de Türkiye Atletizm Federasyonu’nun sayfası olan taf.org.tr sayfaları üzerinden dileyen bütün sporcular istedikleri bütün kategorilerde girip kayıtlarını daha güvenli bir alanda oluşturabilecekler” şeklinde ifade etti.

“TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU SAYFASINDAN MARATONA KAYIT YAPTIRILABİLECEK”

21 Nisan’da düzenlenecek maratonunu 1 Ocak itibariyle kayıtlarının başladığını kaydeden Akdağ, “9’ncu Uluslararası Edirne Maratonu 21 Nisan tarihinde koşulacak. 1 Ocak itibariyle de maratonun kayıtları açıldı. Bu yıl kayıtlarla ilgili yeni bir yöntem kullanıyoruz. Türkiye Atletizm Federasyonuyla bir işbirliği yaptık ve sporcu kayıtlarını daha güvenli alanda oluşturabilmek adına, Türkiye Atletizm Federasyonu sayfasından yürütüyoruz. Doğal olarak hem edirmaratonu.org.tr’den hem de Türkiye Atletizm Federasyonu’nun sayfası olan taf.org.tr sayfaları üzerinden dileyen bütün sporcular istedikleri bütün kategorilerde girip kayıtlarını daha güvenli bir alanda oluşturabilecekler. Bunu önemsiyoruz ve bir anlamda da federasyonu teşvik ettik. Çünkü sporcuların kart bilgileri ve diğer güvenlik konusunda da böylece daha güvenli bir alanda kayıt oluşturmalarının önünü açmış olduk. Maraton renkli, kayıtların duyurularını yaptıktan sonra sporcuların coşkuları çok yoğun. Bu yıl da bu organizasyonu Edirne’mize, ülkemize yakışır bir şekilde coşkuyla gerçekleştireceğiz. İlk defa gelecek sporculara şunu söylemek istiyorum, ‘Edirne maratonunun parkuru, bütün tarihi dokuyu işleyecek şekilde, bir açık müzede koşuyormuş hissiyle koşulacak bir parkur. Bu güne kadar deneyimlemeyen bütün sporcuları muhakkak Edirne maratonunda koşarak Edirne’nin gastronomisini, tarihi dokusunu, maratonun parkurunu keşfetmelerini öneriyoruz ve bütün sporcuları 21 Nisan’da Edirne’de ağırlamaktan mutlu olacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.