DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2045170-0,84%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mecidiye Sahili Düzenleme ve Peyzaj Projesi Protokolü imzalandı

Mecidiye Sahili Düzenleme ve Peyzaj Projesi Protokolü imzalandı

ABONE OL
4 Ağustos 2023 13:41
Mecidiye Sahili Düzenleme ve Peyzaj Projesi Protokolü imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Helvacıoğlu; “Mecidiye Sahili’nin kaos halini son kez fotoğraf çekin, o görüntüleri son kez yaşıyoruz”dedi.

55 dönümlük alanda yapılacak tesis vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Saat 10.00 sıralarında Keşan Kaymakamlığı’nda düzenlenen imza programına Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Milli Emlak Müdürü Doğan Kaya, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hasan Boz ve Keşan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Ahmet Yaşar katıldı.

“SAHİLE GİRİŞ ÜCRETSİZ OLACAK”

Protokolün imzalanmasından sonra konuyla ilgili konuşan Mustafa Helvacıoğlu, “Edirne ili Keşan İlçesi Mecidiye Köyü Sahil düzenleme ve peyzaj projesini bugün sayın kaymakamımız önderliğinde, Milli Emlak Müdürlüğümüz ile birlikte 10 yıllığına kiralamak için imzalıyoruz. İlk kiramızı bugün yatırdık. 55 dönümlük bir alanda kafeler, restoranlar, otopark, soyunma odaları, tuvaletler, duşlar, şezlong, su sporları, plaj voleybolu sahaları, ve her türlü ihtiyaca cevap verecek olan yürüyüş iskelesi ile sosyal tesisleri ile birlikte; yapmamız gereken ne varsa gerçekleştiriyoruz. Sahile giriş ücretsiz olacak, bunun yanında içerideki her türlü hizmetten isteyen ücretini ödeyerek hizmet alacak. 10 bin kişinin aynı anda hizmet alabileceği bir tesis olacak. ” dedi.

“DÜZENLİ BİR HALK PLAJI GÖRECEĞİZ”

Sözlerinin devamında Mecidiye sahilinde yaşanan olumsuz görüntülerin artık görülmeyeceğine vurgu yapan Başkan Helvacıoğlu, “Önümüzdeki yıl artık Mecidiye Sahili’nde düzenli bir halk plajı göreceğiz. Erikli ve Mecidiye bölgesindeki günübirlikçilerin çözümüne ulaşılan bir tesis olacak. Sorunu burada çözeceğiz. Buna çok ihtiyaç vardı.  Mecidiye sahilinin çöp sorununu ve kaos halini son kez fotoğraf çekin, bu sene o görüntüleri son kez yaşıyoruz. Artık o görüntüler olmayacak.” İfadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.