DOLAR 32,5646 0.06%
EURO 34,9415 0.16%
ALTIN 2.423,330,05
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2093946-3,11%
Edirne
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Mecliste emekçinin sesi olmak istiyorum”

“Mecliste emekçinin sesi olmak istiyorum”

ABONE OL
3 Mart 2023 10:19
“Mecliste emekçinin sesi olmak istiyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi Uzunköprü’den Sanayici iş insanı Namık Kemal Oğuz Cumhuriyet Halk Partisinden 28. dönem Milletvekili aday adayı olduğunu gazetemize açıkladı.

28 Dönem Edirne Milletvekili Aday Adayı Namık Kemal Oğuz;  “Biz iktidara geldiğimizde sorunların yüzde 60 kendiliğinden çözülecek. Ülkeye adalet getireceğiz.” diyerek şöyle devam etti. “Uzunköprü Sanayi sitesinde Öz-Modern Makina işletmesinin sahibiyim. Gerek yurt içi ve gerekse yurt dışına anahtar teslimi komple yağ fabrikaları imalat ve montajı yapmaktayız. Bugüne kadar sosyal demokrat çizgimden hiç taviz vermedim. CHP’nin çeşitli kademelerinde görev alarak verilen görevleri layıkıyla yerine getirdim. Partim uygun görürse sıralamada hak ettiğim bir yerde aday olduğum takdirde mecliste Edirne bölgesinin ve emekçinin sesi olarak hizmet etmek istiyorum” dedi.

HER ZAMAN SAHADA OLACAĞIZ

Milletvekillerinin üstüne düşen görevleri yapmak zorunda olduğunu belirten Oğuz , “Bütün Edirne  genelindeki partili, partisiz herkesin oyuna talip olarak seçim hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Adaylık açıklamalarımızdan sonra da her zaman sahada olacağız. Bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın. Kesinlikle halkın talepleri doğrultusunda bir aday profili çizdiğimi düşünüyorum. Vatandaşın tepkisi en azından olumlu.  Cumhuriyet Halk Partisi şu anda iktidar hazırlığı yapan bir parti. Bu iktidar hazırlığı içerisinde de şu andaki aktif sayıdan daha fazla milletvekili için hep birlikte mücadele edeceğiz. Siyaset uzun soluklu bir şey. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi iktidara giderken birçok konuların artık sahada daha çok çözülebileceği bir süreçteyiz.

ÜLKEME YATIRIM YAPACAĞIM

Gazeteci kardeşimin bir sözü var. Önce kendine yatırım, sonra kentine yatırım diye söylemişti. Önce kendimize yatırım yaptık. Şimdi kentimize de ülkemize yatırımlarımızı yapacağız.

MİLLET İTTİFAKINDAN BEKLENTİ ÇOK FAZLA

Son bir yıl içerisindeki çözüm önerilerimiz iktidar tarafından uygulanmaya başladı ve bunu halkımız gördü. Şu anda muhalefetteyken bu kadar icraat yapan bir ana muhalefet partisinin iktidarda neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz. Milletvekilliği kavramını biz çok yitirdik. Yani milletvekilliği kavramı konusunda birazcık konuşmamız gerekir diye düşünüyorum. Çünkü biz milletvekiline ulaştığımız zaman sadece bir torpil için bir milletvekiline ulaşma alışkanlığından vazgeçip bölgemizin, mahallemizin veya ilimizin sorunlarını iletebileceğimiz bir makam haline tekrar getirmek zorundayız. Çünkü bireysel ihtiyaçlardan ziyade sosyal ihtiyaçları karşılanması lazım” dedi.

ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Ülkemizin son 10 yıldır iyi yönetilemediğini savunan Oğuz, “Devletimizin tüm birimleri tek adam sisteminde çökmüş. Bunu Deprem bölgesinde gördük. Mayıs veya Haziran aylarında seçim yapılacak. Bu seçim ülkemizin kader seçimidir. Yapılacak olan seçimlerde partimiz ve millet ittifakı olarak dört milletvekiline talibiz. Bende kendimi Uzunköprü’ye, Edirne’ye kısacası tüm ülkeye hizmet için hazır hissediyorum. Uzunköprü yıllardır milletvekili ile temsil edilmiyor. Önce partim, sonra halkım uygun görürse sizleri mecliste temsil etmek istiyorum. Uzunköprü’nün tüm sorunlarını bir sanayici olarak biliyorum. Desteğiniz ile güzel yarınlara” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.