DOLAR 32,3252 0.22%
EURO 35,1067 -0.16%
ALTIN 2.308,331,37
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22873863,09%
Edirne
19°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Memleket Partisi’nde kongre heyecanı

Memleket Partisi’nde kongre heyecanı

ABONE OL
21 Ağustos 2021 12:21
Memleket Partisi’nde kongre heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Memleket Partisi kurucu il başkanı Oktay Bozkurt, 1. Olağan Kongrelerini bu hafta Pazar günü gerçekleştireceklerini söyledi.

4 Eylül 2020 tarihinde Muharrem İnce tarafından Memleket Hareketi olarak başlatılan, 17 Mayıs 2021 tarihinde Muharrem İnce liderliğinde kurulan Memleket Partisi’nin 1. Olağan Kongresi yapılacak.

Yarın, Bülent Et Restaurant isimli işletmede saat:14.00’te gerçekleştirilecek olan kongreye, Memleket Partisi Kurucu Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt tüm Edirnelileri davet etti.

Bozkurt yaptığı açıklamada, henüz meydanlara çıkmamalarına rağmen gittikleri her yerde büyük bir destek ve sevgiyle karşılandıklarını söyledi.

İktidardan da muhalefetten de memnun olmadıklarını vurgulayan Bozkurt, “Türkiye’miz için, yarınlarımız için yapacağımız çok şey var. Her gün bir önceki günden çok daha çalışarak geleceğimizi geri alacağız” dedi.

Memleket Hareketi’nin hiçbir maddi destek olmadan Türkiye genelinde örgütlenmede bir rekor kırdığını vurgulayan Bozkurt şunları söyledi;

“Memleket Hareketiyle başlayan 4 Eylül 2020’de Sivas’ta Memleket Partisi olarak başlanmış olup Türkiye genelinde hiçbir maddi destek olmadan fedakarca gönüllü yoldaşlarımızla kuvai milli ruhuyla hızlıca örgütlenerek büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu örgütlenme hızı Türkiye için bir rekordur. Biz Edirne’de Merkez dahil 3 ilçe kongrelerini yapmış ve tam anlamıyla kurulmuştur. İktidar, başarısız muhalefetten, muhalefet, ülkemizi uçuruma sürükleyen iktidardan memnun olabilir. Ama bu memleketin evlatları olarak onların hiçbirinden memnun değiliz. Biz itaat etmiyoruz, itiraz ediyoruz.  Henüz meydanlara çıkmamış olmamıza rağmen uğradığımız her mahalle de köyde, ilçede ve ilde büyük sevgiyle ve destekle karşılanıyoruz. Umutlu gözlerle bizlere bakan insanlarımız için, Türkiye’miz için, yarınlarımız için yapacağımız çok şey var. Aklımızla, yüreğimizle her gün bir önceki günden çok daha çalışarak geleceğimizi geri alacağız” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.