DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20726845,61%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Memleket Partisi’nden Muhtarlar Derneğine ziyaret

Memleket Partisi’nden Muhtarlar Derneğine ziyaret

ABONE OL
27 Eylül 2021 10:59
Memleket Partisi’nden Muhtarlar Derneğine ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, muhtarların, demokrasinin ve halkın temsilinde başlangıç noktası olup bölgesinde güvenilen ve inanılan kişiler olduğunu söyledi.

Memleket Partisi  Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, İl ve İlçe Başkanlığı olarak Şükrüpaşa Mahalle Muhtarı ve Edirne Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı’yı ziyaret ettiklerini söyledi.

Muhtarların, demokrasimizin ve halkımızın temsilinde başlangıç noktası olup bölgesinde güvenilen ve inanılan kişiler olduğunu belirten Bozkurt, “Günümüzde muhtarların özlük haklarında belli iyileştirmeler yapılmıştır. Gerçek anlamda gereken önemin verilmesi bulunduğu mahalledeki sorun ve çözümlere ortak edilmesi fikir ve düşüncelerinin göz önüne alınmasıyla, söz hakkı verilmesiyle olur.

Memleket partisi olarak muhtarlıkları yerel yönetimlere destek birimi olarak güçlendireceğiz. İçinde yaşadığımız çağın gereklerine uygun olarak görevlerini halk yararına etkili ve verimli bir şekilde yerine getirebilmeleri için gerekli alt yapıyı oluşturacağız. Muhtarlarımızın kendi mahallerini ilgilendiren konularda yerel yönetimlerin ilgili birimlerini toplantılarına katılarak üyeleri bilgilendirmelerini ve gerekli konularda oy kullanmalarını sağlayacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.