DOLAR 32,2665 -0.23%
EURO 34,7782 -0.13%
ALTIN 2.411,620,77
BIST 10.267,09-0,10%
BITCOIN 2032695-1,77%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Memleket’in adayı Bora projelerini anlattı

Memleket’in adayı Bora projelerini anlattı

Memleket Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Çiğdem Bora, Edirne’ye yönelik projelerini tanıttığı bir toplantı düzenledi.

ABONE OL
19 Şubat 2024 10:44
Memleket’in adayı Bora projelerini anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Çiğdem Bora, Edirne’ye yönelik projelerini tanıttığı bir toplantı düzenledi. Toplantıya Memleket Partisi Edirne İl Yönetimi ve partililer katıldı.

Bora, yaptığı konuşmada, 30 yıl önce Edirne’de lise eğitimini tamamladıktan sonra Almanya’ya gittiğini ve Türklere karşı ön yargılarla karşılaştığını ifade etti. Türk insanının prestiji için çalışacağını vurgulayan Bora, Edirne’nin altyapı ve işsizlik sorununa dikkat çekti. Avrupa’daki düzeni örnek alarak Edirne’yi geliştirmeyi hedeflediğini belirtti.

Ayrıca, deprem ve acil yardım konularında belediyenin hazırlıklı olması gerektiğini vurgulayan Bora, işsizlik sorununu çözmek için Avrupa’dan finans sağlayacağını söyledi. Bora, ailelere uygun fiyatlarla arsalar sunarak müstakil ev sahibi olmalarını sağlayacaklarını dile getirdi.

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek ise partisinin değişim için mücadele ettiğini ifade ederek, mevcut düzenin değişmesi gerektiğini vurguladı. Tunçyürek, partisinin iktidarı değiştirmek için muhalefetin değişmesi gerektiğini söyledi.

Toplantıda, Memleket Partisi’nin Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri tanıtıldı ve Bora’nın seçim şarkısı sunuldu.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.