DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20790381,62%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mezarlıklar, Kurban Bayramı’na hazırlanıyor

Mezarlıklar, Kurban Bayramı’na hazırlanıyor

ABONE OL
21 Haziran 2023 13:25
Mezarlıklar, Kurban Bayramı’na hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekânlar arasında gelen mezarlıklar Keşan Belediyesi ekipleri tarafından itinayla temizleniyor.

Kurban Bayramı’nda vatandaşların huzur içinde sevdiklerini ziyaret edebilmesi için görev başında olan Keşan Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde bulunan mezarlıklarda periyodik olarak bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürürken, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla çalışmalarını bu alanlarda daha da yoğunlaştırdı.

Mezarlıklarda yabani ot tırpan temizliği ve bakım onarım çalışmaları gerçekleştiren ekipler, yabani otlar, kurumuş dallar ile genel çevre temizliği gerçekleştiriyor.

Keşan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ali Caner Serbes, “Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ilçemizde bulunan mezarlıklarda tırpan, bakım ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Tepe Mezarlık, İstasyon Mahallesi Mezarlığı, Asri Mezarlık, Enez Yolu Mezarlığı, İzzetiye Mahallesi Mezarlığı ve Paşayiğit Mahallesi Mezarlığı’nda hemşehrilerimizin mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri için tüm tedbirleri alıyoruz. Ayrıca bayram boyunca Asri Mezarlık ve Enez Yolu Mezarlığımızda içerisinde Kuran-ı Kerim, tülbent, kürek ve ibrik gibi malzemelerin yer aldığı dolapları vatandaşlarımız kullanabilir. Çalışmalarımız kapsamında İzzetiye Mahalle Mezarlığımızda giriş tagı ve panel çit yapım çalışmalarımızı da sürdürüyoruz.” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.