DOLAR 32,3568 -0.02%
EURO 34,7929 -0.01%
ALTIN 2.392,29-0,17
BIST 10.264,070,54%
BITCOIN 19188522,67%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

“MHP Edirne’den milletvekili çıkaracaktır”

“MHP Edirne’den milletvekili çıkaracaktır”

ABONE OL
25 Nisan 2023 10:28
“MHP Edirne’den milletvekili çıkaracaktır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Özer, seçim çalışmaları kapsamında Abalar ve Azatlı Köylülerini ziyaret ederek, destek istedi. Özer’in seçim çalışmalarına katılan MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, MHP’nin Edirne’den Milletvekili çıkaracağını söyledi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerine kısa bir süre kala MHP Edirne Milletvekili adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Edirne Milletvekili 1. Sıra adayı Ali Özer, Abalar ve Azatlı Köylülerini ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen milletvekili adayı Özer, destek istedi.

Milletvekili adayı Özer’in seçim çalışmalarına destek veren MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Türkiye’nin Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde yakaladığı istikrar ile “Lider Ülke Türkiye” hedefine emin adımlarla ilerlemekte olduğunu söyledi.

Küresel güçlerin; siyasal kuşatmalar, terör saldırıları, darbe girişimleri, iç savaş senaryoları, rejim tartışmaları, siyasal kuşatmalar ve ekonomik operasyonlarla Türkiye’nin önünü kesmeye çalışmakta olduğunu belirten Tercan, “Zillet ittifakı küresel güçlerin taşeronluğunu yapmakta, milli çıkarlarımıza muhalefet etmekte, terör örgütleriyle işbirliği yapmakta, yalan haberlerle, algı operasyonlarıyla iç barışımızı ve toplumsal huzuru bozmaya, Türkiye’yi, kaos ve kargaşaya sürüklemeye çalışmaktadır. Türk milleti ülkemizi ve milletimizi karşılıksız sevenlerle, Türkiye düşmanları ve taşeronları arasındaki tercihini yapacak, son sözü söyleyecektir… Çünkü; MHP Edirne’den Milletvekili çıkaracaktır! Abalar ve Azatlı Köylülerini gezerek ziyaret etmiş olup… 14 Mayıs 2023 tarihindeki seçimlerde “Lider Ülke Türkiye” ülkümüzün gerçekleşmesi Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhur İttifakına destek vereceğine inancımız tamdır… İnşallah 14 Mayıs 2023 Yılında MHP’nin Edirne’de ve Cumhur İttifakı’nın yeni bir zaferine sahne olacaktır” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.