DOLAR 32,5748 0.09%
EURO 34,9985 0.35%
ALTIN 2.426,300,16
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2081869-3,50%
Edirne
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP görev dağılımı yaptı

MHP görev dağılımı yaptı

ABONE OL
23 Ekim 2020 11:35
MHP görev dağılımı yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Edirne İl Başkanlığı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği olağan genel kurulunun ardından yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımı yaptı.

Tek liste ile gerçekleştirilen olağan genel kurulda yeniden MHP Edirne İl Başkanlığına seçilen Zakir Tercan ve yönetimi ilk toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Zakir Tercan, geçtiğimiz hafta kongrelerini gerçekleştirerek, mazbatalarını aldıklarını belirterek, “Tüm İl Yönetim Kurulu Üyesi dava arkadaşlarıma toplamımıza vermiş̧ oldukları önem için çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Cenab-ı Allah, şanlı görevi layıkıyla yapmayı nasip eylesin. Dualarla örtülü bu davada, Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Teşkilatımız var olsun” dedi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

MHP Edirne İl Başkanlığının yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

İl Başkan Vekili Hüseyin Kara, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Fidan, Keşan İlçesinden Beldelerinden ve Köylerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Varol Zafer Aldanmaz, Uzunköprü ve Meriç ilçelerinden Beldelerinden ve Köylerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erdoğan Orman, Ar-Ge ve Tarım İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Çetin, İpsala ve Enez ilçelerinden Beldelerinden ve Köylerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ramazan Avkıran, Halkla İlişkilerden ve Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nihat Yavuzarslan, Aile Kadın ve Engellilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sevim Demirhan, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Nuray Doğar, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Ali Arsever, Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Sarıçiçek, Yerel Yönetimler ve Muhtarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Görgün Seyfi, Esnaf ve KOBİ’lerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz, Protokol ve Organizasyon İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tamer Dindoruk, Mali İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal Dertli, Lalapaşa Süloğlu ve Havsa ilçelerinden Köylerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hayati Bilgin, İl Sekreteri Memduh Çiğdem, İl Muhasibi Celal Okşaş

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.