DOLAR 32,2584 -0.71%
EURO 34,7176 -0.35%
ALTIN 2.412,08-0,42
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1850001-4,37%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP, ziyaretlere devam ediyor

MHP, ziyaretlere devam ediyor

ABONE OL
12 Kasım 2020 11:02
MHP, ziyaretlere devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, beraberinde il yönetimi ile birlikte Havsa İlçesi’ni ziyaret etti.

MHP Edirne İl Başkanlığı İl merkezi ve ilçelerde ziyaretlerine devam ediyor. MHP İl Başkanı Zakir Tercan ve parti yönetimi Havsa İlçesinde, Kaymakam Reşit Özer Özdemir, Belediye Başkanı Aydın Balkan ve esnafları ziyaret ettiler.

Geçekleştirilen ziyaretler hakkında bilgi veren MHP İl Başkanı Tercan, Havsa İlçesinde; “MHP Havsa İlçe ve İl Yönetimlerimiz ile birlikte, İlçe Kaymakamımız Sayın Reşit Özer Özdemir’i, AK Parti Belediye Başkanımız Sayın Aydın Balkan’ı, İlçe Teşkilatımızı ve Esnafımızı ziyarette bulunduk. Ziyaretlerimiz esnasında; Edirne İlimizin ve Havsa İlçemizin sorunları ile ilgili ve Türkiye genelinde meydana gelen olaylar hakkında. İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ile istişarede bulunduk ve gelişmeleri konuştuk” dedi.

Havsa İlçe esnafını da ziyaret ederek, sorunlarını dinlediklerini belirten Tercan, “Esnafımızın koronavirüsten dolayı sıkıntılarının olduğu her hallerinden belliydi. MHP, olarak halkın sorununu tespit edip bunu çözmeye çalışmak görevimiz. Herkes kendi görevini yaparsa sorunlar azda olsa ortadan kalkar ve rahat bir nefes alınır. MHP olarak üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bizim amacımız Halkımıza yardımcı olmaya çalışmak. Esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün, dar ve yoksul insanımızın derdine çare olmaktır. Bu arada; İlçemizde yapmış olduğumuz çalışmaların organizasyonunu yapan İlçe Başkanımız Sayın Sezer Özer’e ve Yönetimine çok teşekkür ediyorum. İl ve İlçe Yönetimimize yakın ilgi, alaka gösteren ve ikramlarda bulunan. İlçe Kaymakamımız Sayın Reşit Özer Özdemir’e ve Belediye Başkanımız Sayın Aydın Balkan’a çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.