DOLAR 32,3689 -0.35%
EURO 34,7231 -0.29%
ALTIN 2.395,98-1,09
BIST 10.176,391,30%
BITCOIN 18709141,00%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

MHP’de İl Genel Meclis için başvurular sürüyor

MHP’de İl Genel Meclis için başvurular sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanlığı'nda İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylık başvuruları artarak devam ediyor.

ABONE OL
12 Aralık 2023 18:05
MHP’de İl Genel Meclis için başvurular sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanlığı’nda İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylık başvuruları artarak devam ediyor. Edirne’nin esnaflarından ve çiftçilerinden Enver Güler, MHP’den İl Genel Meclis üyeliği için MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu’na aday adaylığı başvuru dilekçesini taktim etti.

“EDİRNE’NİN KÖYLERİNİ VE HALKIN PROBLEMLERİNİ BİLİYORUM”

MHP Edirne İl Genel Meclis üyeliği aday adayı Enver Güler, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Edirne il genel meclisi üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptım siz değerleri dostlarımla paylaşmaktan onur duyuyorum. Bu süreçte benden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen beni yalnız bırakmayan köy muhtarlarıma teşekkür ediyorum. Bu şehir bizim, bu memleket bizim. Her bir karışına hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu yolda rabbim bizleri utandırmasın. Edirne’nin köylerini ve halkın problemlerini biliyorum. Problemlere çözüm üretmek için halkımızın desteğiyle MHP İl Genel Meclis Üyeliği’ne aday adayı oldum. Allah’ın izniyle bu süreçten anlımızın akıyla çıkacağız” diye dile getirdi.

MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu da İl Genel Meclis Üyeliği’ne aday adaylığını duyuran Enver Güler’in başvuru dilekçesini kabul ederek, çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar dilediğini ifade etti.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.