DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2085627-0,88%
Edirne

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’den Enez çıkarması

MHP’den Enez çıkarması

ABONE OL
15 Temmuz 2021 12:50
MHP’den Enez çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, beraberinde il yönetimi ile birlikte Enez İlçesi’nde ziyaretlerde bulundu.

MHP Edirne İl Başkanlığı ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ve İl Yönetimi Enez İlçesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Enez Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş ile MHP İlçe Başkanlığı ve AK Parti Enez İlçe Başkanlığına ziyarette bulunan MHP’li heyet ardından İlçedeki esnafların sorunlarını dinledi.

Ziyaret hakkında bilgi veren MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, İlçe Kaymakamımız, AK Parti İlçe Başkan Vekili, MHP İlçe Başkanı ile istişarede bulunduk ve gelişmeleri konuştuk… Cumhur İttifakının ruhuna uygun olarak, Enez İlçe Esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledik. Esnafımızın Koronavirüsüden dolayı sıkıntılarının olduğunu ifade etmişlerdir. MHP ve Cumhur İttifakı olarak halkın sorununu tespit edip bunu çözmeye çalışmak görevimiz. Herkes kendi görevini yaparsa sorunlar azda olsa ortadan kalkar ve rahat bir nefes alınır. MHP olarak üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz” dedi.

2023 yılında yapılacak olan milletvekilli seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi için ter dökeceklerini ve Edirne’den Milletvekili çıkaracakların belirten Tercan, “Bizim amacımız Halkımıza yardımcı olmaya çalışmak. Esnafımızın, Çiftçimizin, Köylümüzün, Dar ve Yoksul insanımızın derdine çare olmaktır. MHP Edirne’nin şah damarıdır. Edirne’de MHP’ye katılımlar çığ gibi artıyor, çığ gibi büyüyor. MHP’nin başarısı için çalışıyoruz, Edirne’de MHP rüzgârı esiyor… Edirne’de MHP’nin başarısını herkes görecektir. MHP İl Yönetimi arkasına bakmadan yoluna devam ediyor. MHP Edirne’dir, Edirne Halkının özü ve özetidir… MHP Edirne’de tek bir vücut olacaktır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Amacımız MHP’yi Edirne’de hak ettiği yere getirmektir.” Beka diyenlere, çare olarak MHP’yi gösteriyoruz. Huzur isteyenlere, yegâne umut olarak MHP’yi hatırlatıyoruz. Adalete susayanlara, refah ve gelişmişliğe özlem duyanlara MHP yeter diyoruz. Cumhur İttifakı, Millet Aklı, Türkiye’nin Teminatı, Elbette TBMM’de Güçlü MHP!” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.