DOLAR 32,4365 0.05%
EURO 34,4836 -0.08%
ALTIN 2.488,100,22
BIST 9.679,80-1,37%
BITCOIN 2035671-3,73%
Edirne
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’den İpsala çıkarması

MHP’den İpsala çıkarması

ABONE OL
13 Kasım 2021 22:34
MHP’den İpsala çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Zakir Tercan ve beraberindeki il ve ilçe yönetimi İpsala İlçesi’nde esnafların ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Ziyaretler hakkında bilgi veren MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, MHP İl ve İlçe Yönetimler ile birlikte İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör’ü, AK Parti İlçe Teşkilatını, MHP İlçe Teşkilatımızı, Dr. Aybars Şimşek’i, Eski İlçe Başkanlarımızdan Sayın Mehmet Müldür’ü, Yakup Turunç’u, İsmet Görgülü’yü ve esnaflara ziyarette bulunduklarını söyledi.

Tercan şunları söyledi; “Ziyaretlerimiz esnasında; Edirne ve İpsala İlçemizin sorunları ile ilgili ve Türkiye genelinde meydana gelen olaylar hakkında İlçe Kaymakamımız, AK Parti İlçe Başkanımız, MHP İlçe Başkanımız ile istişarede bulunduk ve gelişmeleri konuştuk.

Cumhur İttifakının ruhuna uygun olarak; İpsala İlçe esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledik. Esnafımızın Korona Virüsünden dolayı sıkıntılarının olduğunu ifade etmişlerdir.

MHP ve Cumhur İttifakı olarak halkın sorununu tespit edip bunu çözmeye çalışmak görevimiz. Herkes kendi görevini yaparsa sorunlar azda olsa ortadan kalkar ve rahat bir nefes alınır. MHP olarak üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.

Bildiğiniz gibi 2023 yılında yapılacak olan milletvekilli seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi için ter dökeceğiz ve Allah’ın izniyle Edirne’den Milletvekili çıkaracağız.

Bizim amacımız Halkımıza yardımcı olmaya çalışmak. Esnafımızın, Çiftçimizin, Köylümüzün, Dar ve Yoksul insanımızın derdine çare olmaktır.

MHP Edirne’nin şah damarıdır. Edirne’de MHP’ye katılımlar çığ gibi artıyor, çığ gibi büyüyor. MHP’nin başarısı için çalışıyoruz, Edirne’de MHP rüzgarı esiyor. Edirne’de MHP’nin başarısını herkes görecektir. MHP İl Yönetimi arkasına bakmadan yoluna devam ediyor. MHP Edirne’dir, Edirne Halkının özü ve özetidir. MHP Edirne’de tek bir vücut olacaktır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Amacımız MHP’yi Edirne’de hak ettiği yere getirmektir.”

Beka diyenlere, çare olarak MHP’yi gösteriyoruz. Huzur isteyenlere, yegâne umut olarak MHP’yi hatırlatıyoruz. Adalete susayanlara, refah ve gelişmişliğe özlem duyanlara MHP yeter diyoruz. Cumhur İttifakı, Millet Aklı, Türkiye’nin Teminatı, Elbette TBMM’de Güçlü M.H.P!…

Bize yakın ilgi gösteren, ikramlarda bulunan ve bir dönem İlçe Başkanlığı yapmış olan; Sayın Mehmet Müldür’e, Sayın İsmet Görgülü’ye, Sayın Yakup Turunç’a ve merhum İl Başkanımız Dr. Gürsel Şimşek’in sevgili oğlu Sayın Dr. Aybars Şimşek’e çok teşekkür ediyorum. Bu arada; İlçemizde yapmış olduğumuz çalışmaların organizasyonunu yapan İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Özçiftçi’ye, Başkan Yardımcım Sayın Ramazan Avkıran’a ve İlçe Yönetimine ne kadar teşekkür etsem azdır. Bizi çok iyi karşılayan, misafirperverlik gösteren, ikramlarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Sayın Hakan İlkdoğmuş’a ve Yönetimine en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. İl ve İlçe Yönetimimize yakın ilgi, alaka gösteren ve ikramlarda bulunan İlçe Kaymakamımız Sayın Ekrem Güngör’e çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum…”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.