DOLAR 32,5882 0.29%
EURO 34,7426 -0.02%
ALTIN 2.491,130,28
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20691703,44%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’den sendikalara ziyaret

MHP’den sendikalara ziyaret

ABONE OL
28 Şubat 2020 10:03
MHP’den sendikalara ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ve beraberindeki il yönetimi Edirne’deki sendikaların şube başkanlarını ziyaret etti.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ve il yönetimi ziyaretlerine devam ediyor. MHP İl Yönetimi Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Alim Kanpolat, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Hakan Yıldız’a ve Yönetimine, Türk Büro Sen Şube Başkanı Memduh Örüş, Türk Diyanet Sen Şube Başkanı Şahin Bulur’u ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Dün Türkiye Kamu Sen Edirne Şube Başkanlarını ve Yönetim Kurul Üyelerini İl Yönetimimiz ile birlikte ziyaret ettik. Türkiye Kamu Sen Edirne Şube Başkanları ve Yönetim Kurul Üyeleri… Edirne de MHP’nin gücüne güç Katıyor! MHP’ye Her türlü yardımı yapan. Sonsuz desteklerini veren. MHP ile bütünleşen. Türkiye Kamu Sen Sendikamız bizim için çok önemlidir, çok değerlidir. İl Yönetimimize göstermiş oldukları yakın ilgilerinden, alakalarından ve ikramlarından dolayı Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Sayın Alim Kanpolat’a ve Yönetimine, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Sayın Hakan Yıldız’a ve Yönetimine, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Sayın Memduh Örüş’e ve Yönetimine, Türk Diyanet-Sen Şube Başkanı Sayın Şahin Bulur’a ve Yönetimine şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum… Edirneli Vatandaşlarımız 24 Haziran Milletvekili ve 31 Mart Yerel seçimlerde verdikleri kararları yeniden sorgulamaya başladılar. Her iki seçim ile ilgili büyük pişmanlık içindeler… Edirne İlimizin güzel insanları bizi seviyor, partimize güveniyor, büyük bir teveccüh gösteriyor. MHP İl Yönetimi olarak Edirne’de başarılı olacağız” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.