DOLAR 32,4135 0.1%
EURO 34,8048 -0.03%
ALTIN 2.396,590,00
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19333714,09%
Edirne
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’li Tercan muhalefeti eleştirdi

MHP’li Tercan muhalefeti eleştirdi

ABONE OL
12 Mayıs 2023 10:45
MHP’li Tercan muhalefeti eleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere işaret ederek, “Bu seçim sadece Cumhur İttifakı’nın kazanacağı bir seçim olmayacak aynı zamanda muhalefeti terörün pençesinden kurtarma seçimi olacak” dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açıklamada, MHP’ye sahip çıkmanın Türk milletinin boynunun borcu olduğunu belirterek, “Bu seçim sadece Cumhur İttifakı’nın kazanacağı bir seçim olmayacak aynı zamanda muhalefeti terörün pençesinden kurtarma seçimi olacak. Türkiye’nin en büyük sorunu muhalefet sorunu. Muhalefet terör örgütlerinin işgali altında…” dedi.

Tercan, “MHP kötü, AK Parti kötü, Tayyip Erdoğan kötü, Muharrem İnce kötü, Altılı Masa ve bileşenleri sütten çıkmış ak kaşık… Bunu kimler söylüyor. İnsan öldürmekten, gaspa, tehditten, santaja suç dosyası kabarık yurtdışına kaçmış umutlarını Altılı Masa’ya bağlamış mafya, suç örgütleri” dedi.

MHP olduğu için istedikleri gibi terörün hedeflerine ön açamadıklarını belirten Tercan, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni temelinden sarsamıyorlar. Deniyorlar başaramıyorlar. MHP’yi siyaseten bitirme planları ters tepiyor. MHP’nin TBMM en güçlü şekilde yer almasını sağlamak Türk milletinin boynunun borcudur” dedi.

Tercan, PKK’nın uzantılarının seferberlik hâlinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması hâlinde 14 Mayıs sonrası neler yapacaklarını bir bir anlattıklarını, Kemal Kılıçdaroğlu ve ittifak ekibinden karşı bir ses duyulmadığını belirterek, “14 Mayıs’ta devletin bekası için evet diyeceğiz, FETÖ’cüleri, PKK’lı canileri, Türk düşmanlarını perişan edeceğiz. 14 Mayıs’da milletin bekası için evet diyeceğiz, Pensilvanya’yı kalbinden vuracağız. Türkiye’nin bekası için evet diyeceğiz.

Tercan şöyle devam etti; “ CHP, işini gücünü bırakmış.. Aşağı MHP, yukarı MHP… Yatıyor MHP, kalkıyor MHP!… MHP’den başka ağzına alacağı söylemi kalmamış… CHP’nin bugün ağarmayan yeri, hasta olmayan organı neredeyse kalmamıştır. CHP’nin yaşadığı durum tam anlamıyla budur. Anamuhalefet partisi konumunda bulunan parti, hep CHP oldu. Ve ne yazıki, CHP hiçbir zaman Türkiye’nin ihtiyacı olan, alternatif oluşturan, ciddi, tutarlı, dengeli bir ana muhalefet partisi görevi yürütemedi. CHP yanlışları söylemek ve doğrunun ne olduğunu göstermek yerine, o yanlışlardan beslenmeye uğraşıyor… CHP’de her kafadan bir ses çıkıyor. Birinin söylediğini diğeri düzeltiyor. Kim baş, kim gövde belli değil. CHP’nin nefesi tükenmiş, maskesi düşmüş, attığı her adımın ne amaç taşıdığı herkes tarafından bilinmektedir. Türk Milleti; milli ve dini değerlerine saldıran, Türkiye’nin kurucu değerlerine savaş açan, terör destekçisi, emperyalizmin taşeronluğunu yapan, yalan ve iftirayla seçim fırsatçılığı yapan, Devlet ve millet düşmanlığı yapan CHP’ye ve Zillet İttifakına gereken dersi verecektir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.