DOLAR 39,5851 -0.32%
EURO 45,6681 -0.99%
ALTIN 4.322,051,03
BIST 9.311,88-2,19%
BITCOIN 4134064-0.40839%
Edirne
24°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

MHP’nin adayları Keşan’da tanıtıldı

MHP’nin adayları Keşan’da tanıtıldı

ABONE OL
20 Nisan 2023 11:01
MHP’nin adayları Keşan’da tanıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin Keşan İlçesinde, 28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’ yapıldı.

Keşan MHP İlçe Başkanı Adnan İnan ve teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına, 23. Dönem Edirne MHP Milletvekili Cemaleddin Uslu, MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Merkez İlçe Başkanı Emre Tokluoğlu, 1. Sıra Adayı Ali Özer, 2. Sıra Adayı Ayvaz Yalaza, 3. Sıra Adayı Hatice Ser ve 4. Sıra adayı Hülya Balkan ile çok sayıda partili katıldı.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açılış konuşmasında, “İnşallah buradan 2 milletvekili çıkararak, Ankara’ya göndereceğiz. Bizim en büyük arzumuz isteğimiz bu. En büyük arzumuz isteğimizden bir tanesi de 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’nın ipi göğüslemesi, zafere ulaşmasıdır” dedi.

Tercan’ın ardından Milletvekili adayları sırasıyla Balkan, Ser ve Yalaza birer selamlama konuşmaları gerçekleştirdi.

Milletvekili aday tanıtım toplantısına son olarak konuşan MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Özer’de, “Milliyetçi Hareket Partisi Aday listesi açıklandıktan iki sonra diğer aday listeleri henüz açıklanmamıştı. Havsa ilçemizde bir köylümüzün cenaze törenine katılmak için Sokullu Cami’nin bahçesinde bulunduk. Havsa’daki partili arkadaşlarımızın hemen hemen hepsini biliyoruz, tanıyoruz. Daha önce Milliyetçi Hareket Partisi’nde bulunmamış bir vatandaş, bizim adaylığımızdan da haberi yok. Adaylık açıklandı fakat kendisinin haberi yok. Bir grup insanlar kendi aramızda konuşurken o vatandaş dedi ki: ‘Ben dedi bu seçimlerde Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğim’. ‘Çünkü’ dedi arkasından. ‘Bu vatana, bu millete ne kadar düşman varsa insan varsa unsur varsa Cumhurbaşkanımıza saldırıyor. Bu kadar hainin saldırdığı bir insana bende bu milletin evladı olarak destek vermek durumundayım’ dedi. Ve ‘Ben efendim Cumhurbaşkanına oy vereceğim’ dedi. Milletvekilliği seçimlerinde de az önce ifade ettiğim üzere bizi tanımıyor bizim adaylığımızdan da haberi yok. ‘Milletvekilliği seçiminde de Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vereceğim’ dedi. ‘Çünkü’ dedi. ‘Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin sigortasıdır’ dedi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu ülkenin sigortası olduğunu en ücra köşedeki vatandaşımızda anlamıştır, öğrenmiştir” dedi.

Özer, “Edirne’mizin sorunlarını ve çözüm yollarını halkımızla paylaşacağız. Ve 14 Mayıs’a geldiğimizde de inşallah çok güçlü bir netice ile çok iyi bir sonuçla 14 Mayıs’ı tamamlamış olacağız. Başkanım dedi tabi ‘biz 2 tane milletvekili çıkaracağız’, biz inşallah 4 milletvekilliğine talibiz. Yani 2 adayımız eyvallah ama biz 4 milletvekilline talibiz. Edirne insanımıza bunu söyleyeceğiz, bunu istiyoruz. Çünkü bizim adaylarımız bizim kardeşlerimiz hepsi pırıl pırıl. Edirne’yi en iyi şekilde temsil etmeye layıktırlar” dedi.

Aday tanıtım toplantısının ardından sahaya inen MHP Teşkilatı, Keşan cadde ve sokaklarında esnaflarla ve vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, kandillerini kutladı ve hayırlı işler diledi. Yoğun yağmura aldırış etmeden Keşanlılarla bulunan MHP’li adaylar, Keşan Pazar yerinde de yoğun bir ilgi ile karşılandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r