DOLAR 32,3679 0.14%
EURO 34,9716 -0.31%
ALTIN 2.324,230,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22760110,52%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’ye yeni katılımlar

MHP’ye yeni katılımlar

ABONE OL
2 Şubat 2021 14:39
MHP’ye yeni katılımlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, MHP’ye yeni katılımların olduğunu belirterek, “Partimize gelerek üye olan vatandaşlarımız ile birlikte MHP daha güçlü oluyor ve gücüne güç katıyor” dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açıklamada, Edirne’de MHP’nin zaferi için durmadan ve yorulmadan çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Partimize gelerek üye olan vatandaşlarımız ile birlikte MHP daha güçlü oluyor ve gücüne güç katıyor” dedi.

Hesap içinde hesap yapanların her devirde olduğunu belirten Tercan, “Bundan sonra da olacaktır. Önemli olan hesabı sadece Allah rızası ve davası olanların güçlülüğü ile zafere ulaşmaktır. MHP üzerinde kim ne hesabı yaparsa yapsın Liderin dediği gibi “MHP sel gibi, kurşun gibi, fırtına gibi geliyor.” Küçük hesap yapanlar yapsın onları Allah’ta biliyor, kul da” dedi.

2023 yılında yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakının Zaferi olacağını belirten Tercan, “Bu zaferi de Türk milletine yaşatacak öncü kuvvet Ülkücü Hareket olacaktır. Yeter ki taşıdığımız kimliğin gücünü ve anlamını fark edelim. “Bildiğiniz gibi 2023 yılında yapılacak olan milletvekilli seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi için ter dökeceğiz ve Allah’ın izniyle Edirne’den Milletvekili çıkaracağız. Bugün Partimize gelerek üye olan; Sayın Özlem Omaca, Sayın Özgür Erol, Sayın Gürkan Kırca, Baba-oğul Sayın Taceddin Umurca ve Sayın Furkan Umurca. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyor saygılar sunuyorum. Üyeliğiniz hayırlı olsun, bereketli olsun. Yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.