DOLAR 32,3686 -0.37%
EURO 34,7856 -0.11%
ALTIN 2.401,49-0,86
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19162212,61%
Edirne
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milletvekili aday adayı Oğuz, sahaya indi

Milletvekili aday adayı Oğuz, sahaya indi

ABONE OL
16 Mart 2023 11:00
Milletvekili aday adayı Oğuz, sahaya indi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’ne 28. Dönem Edirne Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan Uzunköprülü iş insanı Namık Kemal Oğuz, Ankara’dan gelerek ayağının tozuyla sahaya inerek çalışmalarına başladı. Milletvekili Aday Adayı Oğuz, “Millet İttifakını mutlaka şampiyon yapmalıyız” diyerek İttifaktaki bütün siyasileri bire bir çalışmaya davet etti.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Edirne’den 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan Namık Kemal Oğuz, Uzunköprü’de saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Saha çalışmaları kapsamında ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ve esnafları ziyaret eden Oğuz ayrıca vatandaşların derdini dinledi.

Milletvekili Aday Adayı Oğuz, bilgi ve tecrübemi hizmete dönüştürmek için halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına Ankara’ya gitmek istediğini belirterek, “Kabul görürsem, faydalı olacağıma inanıyorum. Bu bağlamda 18 Mart Çanakkale zaferini kutluyor, başta gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

“GÜN DAYANIŞMA VE KOL KOLA GİRME GÜNÜDÜR”

Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yürekten desteklediğini söyleyen Milletvekili Aday Adayı Oğuz, “Bu demokrasi ve özgürlük yolculuğunu mutlaka tamamlayıp şampiyonluğa gitmemiz şart diyerek” şunları söyledi;

“Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırılar başladı. Bizler demokrat insanlarız. Nasıl bir camide toplanıp namazımızı omuz omuza kılıyorsak, ülkemizin geleceği için aynı masada oturup fikir birliği yapabiliriz. Kimseyi sen bizden değilsin diye dışlayamayız. Bugün akıl ve bilimden yana, laik demokratik, hukuk devletimizin, cumhuriyet rejiminin hasar gören yapısının onarımının gerekliliğine inanıp bir araya gelmiş, adını milletten almış, ortak hedefi şampiyonluk olan bu millet ittifakından yana olmak, desteklemek, bir yurtseverlik görevimiz olmalıdır. Bu yol haliyle asfalt bir yol değildir, zeminde kırık taş parçaları, sağında solunda dikenli çalılar olan bir yoldur. Ama bastığımız ayaklarımız kanasa da kollarımızı çalılar yırtsa da, bu acılara katlanarak, yorulana kadar destek vererek, düşeni kaldırarak, hata yapanı hoş görüp kol kola girerek, bu demokrasi ve özgürlük yolculuğunu mutlaka tamamlayıp şampiyonluğa ulaşmakla yükümlüyüz. Gün hoş görü, gün, dayanışma, gün tüm siyasetlerin, tüm inançların, barışma buluşma kol kola yürüme günüdür. İnanıyorum ki; diyalogun zaferi, rejimin zaferi olacaktır. Yarın her şey daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.