DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20680641,25%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MMO Edirne Şubesi’nden anlamlı buluşma

MMO Edirne Şubesi’nden anlamlı buluşma

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Edirne Şubesi'nin 15’inci Dönem yönetim kurulunun göreve başlamasıyla, geçmiş başkanların katılımıyla anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi.

ABONE OL
2 Mart 2024 11:17
MMO Edirne Şubesi’nden anlamlı buluşma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Edirne Şubesi’nin 15’inci Dönem yönetim kurulunun göreve başlamasıyla, geçmiş başkanların katılımıyla anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. Yönetim kurulu üyeleri, şubenin geçmiş dönem başkanlarıyla bir araya gelerek deneyim ve gelecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Genç mühendislerin de katılımıyla, geçmişte yaşanan zorlu süreçlerden bugünün koşullarına dair nelerin yapılabileceği üzerine derinlemesine bir değerlendirme yapıldı. Seçimlerle göreve gelen yeni yönetim kurulu, demokratik bir ortamda faaliyet gösteren kamu kurumu niteliğindeki meslek örgütü olarak, geçmiş ve gelecek arasındaki bağın ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Geçmiş başkanlar, yeni yönetim kuruluna şubenin geçmişini ve bugünkü gereksinimleri anlatırken, gelecek için önerilerde bulundular. Başkanların yeni yönetime başarı dilekleriyle son bulan toplantıda, gelecek dönemde yapılacak çalışmalarda üyelerin talep ve ihtiyaçlarının göz önünde bulundurulacağı belirtildi. Yönetim kurulu, tüm üyelerin katılımını ve geri bildirimlerini önemsediklerini ifade ederek, şube çalışmalarını bu doğrultuda şekillendireceklerini açıkladı.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.