DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2060519-0,80%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Modifiyeseverler Keşan’da buluştu

Modifiyeseverler Keşan’da buluştu

ABONE OL
18 Temmuz 2023 13:02
Modifiyeseverler Keşan’da buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi, Keşan Motorsporları Derneği ve Bendis AVM işbirliği ile düzenlenen “Keşan Motor Sporları Tuning Fest” gerçekleştirildi.

Bendis AVM bahçesinde, saat 11.00 sıralarında başlayan Tuning Fest’e; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Bendis AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın İstek, Keşan Motor Sporları Derneği Başkanı Aykut Kocaman ile modifiyeseverler katıldı.

Etkinliğe, 800’e yakın araç ve sahibi katılırken, düzenlenen güzellik ve desibel yarışmalarında dereceye girenlere kupa ve plaket takdim edildi.

“KEŞAN’DA İLK KEZ TUNİNG FEST GERÇEKLEŞTİRMENİN HEYECANINI YAŞIYORUZ”

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Helvacıoğlu, “Çok güzel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Keşan’da büyük bir enerji var ve enerjinin içerisinde gençlerimiz var. İlk defa şahit oluyorum ve Keşan’da ilk kez tuning fest gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Her türlü desteği esirgemeyen Bendis AVM sahibi Aydın İstek’e teşekkür ediyorum. Sosyal çalışmalarımızda sürekli bizlere destek oluyor. Ses konusunda vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Trakya’nın enlerine sahip Keşan’ımızda Trakya’nın en büyük tuning festivalini ev sahipliği yapıyoruz. Türkiye’nin en temiz denizi Keşan’da, en unutulmaz tatlar Keşan’da Trakya’nın en sosyal şenlikleri Keşan’da. Keşan Trakya’nın parlayan yıldızı. Önümüzdeki yıl düzenlenmesi halinde görevde kalırsam yeniden destek olmaya söz veriyorum. Bu festivalle Keşan tanıştı, devamı gelir. Merak etmeyin.” dedi.

HELVACIOĞLU VE İSTEK’E TEŞEKKÜR      

Daha sonra konuşan Keşan Motor Sporları Derneği Başkanı Aykut Kocaman, desteklerinden ötürü Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Bendis AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın İstek’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

“FARKLI BİR HEYECAN”

İstek ise “Keşan Motor Sporları Tuning Fest”in önümüzdeki yıl yapılması halinde yeniden destek vereceklerini ifade ederek, “Bu çalışmanın daha güzelini yapacağız. Organizasyona katılan ve düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Farklı bir heyecan. Gençlerimiz iyi ki var. Başkanımız da gençlerimize hep yol açtı, destek oldu, emek verdi. Keşan’da göreve geldiği günden bugüne yerel hizmetlerde gerçekten gözle görülür ciddi çalışmalar üretti. Bundan dolayı da kendisine yeniden teşekkür ederim. İş birliğinde yaptığımız bu tarz birçok organizasyon var. Bu organizasyonlarda toplumun isteğini kırmadı, destek verdik. Bundan sonraki festivaller daha güzel olacak. İlkinde eksiklikleri gördük.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.