DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20697440,99%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müdür Vekili Harun Tohumcu İl Müdürü oldu

Müdür Vekili Harun Tohumcu İl Müdürü oldu

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne vekaleten atanan Harun Tohumcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla İl Müdürü olarak atandı.

ABONE OL
2 Mart 2024 11:11
Müdür Vekili Harun Tohumcu İl Müdürü oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda birçok ilin müdürü değişti. 29 İl için yayımlanan kararda, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Harun Tohumcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla artık resmi olarak İl Müdürü olarak görev yapacak.

“EDİRNE DAHİL 29 AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ İÇİN ATAMA KARARI”

Adıyaman İl Müdürlüğüne Hasan Bilici, Afyonkarahisar İl Müdürlüğüne Bilal Erdoğan, Ankara İl Müdürlüğüne Cüneyd Özdemir, Antalya İl Müdürlüğüne Galip Sökmen, Aydın İl Müdürlüğüne Abdullah Kömürcüoğlu, Bartın İl Müdürlüğüne Yavuz Korkmaz, Batman İl Müdürlüğüne Mehmet Zeki Eryarsoy, Bilecik İl Müdürlüğüne İlkay Türkoğlu, Bingöl İl Müdürlüğüne Abdulbari Aksoy, Bursa İl Müdürlüğüne Faruk Uysal, Denizli İl Müdürlüğüne Ekrem Boran, Diyarbakır İl Müdürlüğüne Aydın Polat, Edirne İl Müdürlüğüne Harun Tohumcu, Erzincan İl Müdürlüğüne Serdar Demirci, Eskişehir İl Müdürlüğüne Orhan Bayrak, Giresun İl Müdürlüğüne Mustafa Modaoğlu, Iğdır İl Müdürlüğüne Selçuk Akgül, İstanbul İl Müdürlüğüne Ömer Turan, İzmir İl Müdürlüğüne Melih Keleş, Karabük İl Müdürlüğüne Abdurrahman Bilgiç, Kayseri İl Müdürlüğüne Mustafa Yıldırım, Kırklareli İl Müdürlüğüne Bilgin Özbaş, Kocaeli İl Müdürlüğüne Kamil Tüylüoğlu, Konya İl Müdürlüğüne Abdullah Neşeli, Kütahya İl Müdürlüğüne Ülkü, Tekirdağ İl Müdürlüğüne Hüseyin Özdemir, Mardin İl Müdürlüğüne Muzaffer Akçam, Uşak İl Müdürlüğüne Zekai İnan, Van İl Müdürlüğüne İsmetullah Altun görevlendirildi.

“4 İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ”

Atama kararları çerçevesinde 4 ilin emniyet müdürü de değişti. Buna göre, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan görevden alındı. Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van İl Emniyet Müdürlüğüne Murat Mutlu, İçişleri Bakanlığında açık bulunan Batman İl Emniyet Müdürlüğüne ise İbrahim Kaba atandığı aktarıldı.

İL MÜDÜRÜ HARUN TOHUMCU KİMDİR

1977 yılında Erzurum Pasinler’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum ilinde tamamladı. Çanakkale Çan İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olduktan sonra 1997 yılında memuriyet hayatına başladı. 2012 yılında Biga İlçe Müdürlüğü ve Biga Yetiştirme Yurdu Müdürü olarak görev yaptı. 2016 yılında Manisa ili Yunus Emre Sosyal Hizmet Merkezi Kuruluş Müdür Yardımcısı olarak atandı. Süreç içerisinde sırasıyla; Manisa Akhisar Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde Kuruluş Müdürü, Çanakkale Çocuk Destek Merkezi Kuruluş Müdürü, Manisa Çocuk Destek Merkezi Kuruluş Müdürü, Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü, Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 21.11.2023 tarihinde Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. olarak görevlendirilen Harun Tohumcu evli ve iki çocuk babasıdır. Tohumcu 2 Mart 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararıyla İl Müdürü olarak görev almaya başladı.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.