DOLAR 32,5516 0.19%
EURO 34,9491 -0.13%
ALTIN 2.443,800,33
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2093967-0,06%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Murat Akçay bayrağı devraldı

Murat Akçay bayrağı devraldı

ABONE OL
13 Kasım 2021 22:50
Murat Akçay bayrağı devraldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği 6. Olağan Genel Kurulu’nun ardından toplanan Eğitim İş Edirne Şubesi yönetimi, şube başkanlığına Murat Akçay’ı getirdi.

Eğitim İş Edirne Şubesi Yönetim Kurulu sendika binasında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı yapılırken, Eğitim İş Edirne Şubesi’nin başkanlığına Murat Akçay’ı getirildi. Başkan Nedim Zobar bayrağı Murat Akçay’a devretti.

“BAKAN DEĞİL GÖREN, DUYAN DEĞİL DİNLEYEN OLACAĞIZ”

Eğitim İş Edirne Şube Başkanı Murat Akçay “Kurduğumuz yeni ekibimizle adaylığımızı koyduğumuz bu genel kurulda delegelerimizin ciddi bir çoğunluğunun desteğini alarak göreve layık görüldük. Bu süreçte bizlere büyük destek veren gerek il merkezinde gerekse ilçelerimizdeki delegelerimize çok teşekkür ederiz.  Bizler bu yola çıkarken yerelde ve ülke çapında “Emeğe sahip çıkmak, mücadeleyi büyütmek, umudu yükseltmek için güçlü yönetim ve etkili sendika” parolasını benimsedik. Bu parola doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bütün eğitim çalışanlarının yanında olan, onların özlük ve hukuksal haklarına sahip çıkan, her geçen gün örgütü ileriye götüren bir mücadele anlayışı içinde olacağız. Birlikte olmanın ne derece önemli olduğunu çeşitli vesilelerle anladığımız bu zamanlarda gücümüzü ortak paydada çözüm odaklı davranmaktan alacağımızı unutmayacağız. Yerelde çözüm bekleyen sorunların üzerine gideceğiz; bakan değil gören, duyan değil dinleyen olacağız. Eğitim İş Edirne Şubesi bugün Edirne gündemine yön veren, yerelde sözü dinlenen, takip edilen çok saygın bir noktada. Örgütümüzü Edirne’de bu noktaya getiren, bu yolda emek vermiş üyelerimize, geçmiş yönetimlerde görev almış bütün mücadele arkadaşlarımıza ve büyüklerimize çok teşekkür ederiz. Bizler de devraldığımız bu bayrağı emin ellerde taşımaya, bize emanet edilen bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirmeye gayret ve özen göstereceğiz” şeklinde sözlerini sonlandırdı.

Eğitim İş Edirne Şubesi’nin görev dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti;

Şube Başkanı; Murat Akçay, Şube Sekreteri; Gonca Saygın, Şube Mali Sekreteri; Erhan Toprak, Şube Örgütlenme Sekreteri; Hilal Seçkin Karaca, Şube Özlük Hukuk ve TİS Sekreteri; Özgür Alpay, Şube Eğitim Sekreteri; Veli Emre Kurtça, Şube Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri; Güngör Gerey.

Toplantı sonunda Eğitim İş Edirne Şubesi’nin yeni yönetimi, eski yönetimde görev almış isimlere plaket takdim etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.