DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2075299-1,89%
Edirne
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nadir Konak güven tazeledi

Nadir Konak güven tazeledi

ABONE OL
1 Mart 2022 11:37
Nadir Konak güven tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Süloğlu İlçe Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği kongresinde mevcut başkan Nadir Konak yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Saadet Partisi Süloğlu İlçe Başkanlığının 7. Olağan Kongresi Süloğlu Belediyesi Recep Gürkan Çok Amaçlı Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi. Saadet Partisi Süloğlu İlçe Başkanı Nadir Konak’ın güven tazelediği kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Saadet Partisi Edirne İl Başkan Yardımcıları Mustafa Tekin ve Hüseyin Es, Saadet Partisi Edirne İl, İlçe teşkilatlarının yanı sıra birçok teşkilat mensubu ve vatandaş katıldı.

Süloğlu ilçesinde parti teşkilatının yıllardır güçlü bir şekilde temsil edildiğini ifade eden Süloğlu İlçe Başkanı Nadir Konak, “Süloğlu’nda fedakar, samimi, şuurlu dava adamlarından oluşan bir teşkilatımız var. Kongremiz ile birlikte yeniden besmele çekeceğiz. Ve inşallah çalışmalarımıza ivme kazandırarak partimizin bayrağını daha yukarılara hep birlikte taşıyacağız. Süloğlu’muzda sıkmadık el, selam vermediğimiz hemşerimiz, girmediğimiz gönül kalmayacak inşallah.” dedi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş yaptığı konuşmada, “Ahlak her şeyin başında gelir. Ahlak yoksa konuşulacak bir şey yoktur. Hakkın olmadığı bir şeye talip olmak, ahlak zafiyetidir. Gerçekleri algı yöntemleri ile saptırmak ve halkı yanıltmak da erdemsizliktir. Kendi yaşamadığını, yapmadığını başkalarının yapmasını beklemek, özetle; olduğun gibi görünmeyip, göründüğün gibi olmamak; bir ahlak zafiyetidir. Çalışma dünyamız, aile ve komşuluk ilişkilerimiz, eğitim ve sosyal hayat kısaca hayatımızın her alanı, ahlak ile birebir bağlantılıdır. Onun için; her şeyden önce Ahlak ve Maneviyat” dedi.

Coşkulu bir atmosferde gerçekleştirilen Saadet Partisi Süloğlu İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresinde mevcut başkan Nadir Konak yeniden başkanlığa seçildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.