DOLAR 32,3644 -0.37%
EURO 34,6910 -0.36%
ALTIN 2.394,84-1,13
BIST 10.156,251,10%
BITCOIN 18834120,83%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Önce ziyaret, sonra temizlik

Önce ziyaret, sonra temizlik

ABONE OL
23 Ağustos 2019 10:21
Önce ziyaret, sonra temizlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tuzla Sosyal Dayanışma Derneği (TUZLADER) Başkanı Nursen Temizel ve Dernek üyeleri, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç’i makamında ziyaret ettiler. Başkan Temizel ve Dernek üyeleri ziyaretin ardından Enez Altınkum Sahilinde, çevre temizliği yaptılar.

TUZLADER Başkanı Nursen Temizel ve Dernek üyeleri, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç’i makamında ziyaret ettiler. 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından, Başkan Günenç’e hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için ziyaret eden Başkan Temizel, Derneğin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi ve çalışmalar kapsamında Enez İlçesinin Tuzla ve civarında tanınan ve sevilen bir ilçe haline geldiğini dile getirdi.

Temizel, Başkan Günenç’e Dernek tarafından basılan, Derneğin çalışmaları ile ilgili ve Mübadelede Tuzla’ya yerleşen Türkler hakkında kitap hediye etti. Başkan Günenç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dernek Başkanı Temizel ve Dernek üyelerine teşekkür etti.

ZİYARETİN ARDINDAN SAHİL TEMİZLİĞİ

Dernek Başkanı Temizel ve Dernek üyeleri, ziyaretin ardından Enez Altınkum Sahilinde, çevre temizliği etkinliği yaptılar. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında benzer etkinlikler düzenlediklerini dile getiren Başkan Temizel,” Dernek olarak, Enez’i, Enez’in doğasını, tarihini ve insanlarını çok seviyoruz. Her yıl mümkün oldukça ziyaret ediyoruz. Bu yılki ziyaretimizde, çevre temizlik etkinliği düzenleyerek, çevre bilincinin oluşmasına katkıda bulunmak istedik.”dedi. Etkinlik, sahil sakinleri tarafından da takdir aldı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.