DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2052996-1,71%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Proje ve yatırımlar Aksal’ın takibinde

Proje ve yatırımlar Aksal’ın takibinde

ABONE OL
4 Kasım 2021 14:12
Proje ve yatırımlar Aksal’ın takibinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşen TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne-Kırklareli yolu ikmal ve Çöpköy-Uzunköprü kavşağı ihalelerinin önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğini söyledi.

KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile TBMM’de görüşerek, Edirne’de devam eden projeler ve planlanan yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin bilgi veren Milletvekili Aksal, “İktidarımız süresince ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Edirne’mize de “yol medeniyettir” düsturu ile yatırım ve hizmetlerde bulunduk.

‘’İHALEYE ÇIKILACAK’’

Edirne-Kırklareli yolu ikmal ihalesini ve Çöpköy-Uzunköprü kavşağı ihalesini önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğini belirten Milletvekili Aksal, “Turizm kenti Edirne’nin tarihi ve turistik yapısına uygun, daha kolay ve rahat ulaşım açısından gerek Edirne’ye gerek komşu illerimize yapılan yatırımlar sayesinde, ekonomik, sosyal, kültürel her anlamda büyük ilerleme kaydedeceğiz” dedi.

“EDİRNE’MİZ HEM ÜLKEMİZ İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR”

Milletvekili Aksal, “Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı olarak karayolu ağımız hem Edirne’miz hem ülkemiz için büyük önem arz ediyor. Edirne’de tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerimizi bu bilinç ve hassasiyet ile takip etmeye, hemşerilerimizin en iyi hizmeti alması için çaba göstermeye devam edeceğiz. Bu minvalde yatırımlarımızı ve projelerimizi Dünya’nın gelişimine, değişen teknolojiye, 2023 başta olmak üzere gelecek ve kalkınma hedeflerimize uygun şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza Edirne’miz için, ülkemiz için çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.