DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2053262-2,02%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet Partililer iftarda buluştu

Saadet Partililer iftarda buluştu

ABONE OL
7 Nisan 2022 10:56
Saadet Partililer iftarda buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş’in de katıldığı iftar yemeğinde buluştu.

Saadet Partisi İl Yönetimi, İl Disiplin Kurulu Üyeleri ve Merkez İlçe Yönetiminin katıldığı iftar programında konuşma yapan Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, “Ramazan bize sorumluluklarımızı hatırlatan, geçmiş ve geleceğimizi, düşünce ve davranışlarımızı gözden geçirmemize fırsat sunan bir muhasebe zamanıdır. Bu ayda ibadetlerimizi arttırabiliriz. Ahlakımızı güzelleştirebiliriz. İlmimizi arttırabiliriz. Kardeşlik hukukumuzu geliştirebiliriz. İyilik ve infak yolunda gayretlerimizi arttırabiliriz. Saadet Partisi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ramazan bereket ayıdır, çalışma ayıdır. Ramazan ayında tüm ilçelerimizde iftar programları ile teşkilatımızla bir araya geleceğiz. İlçe teşkilatlarımızla birlikte mahalle ve köy ziyaretleri yapıyoruz. Teravih öncesi mahalle temsilcisi ve sandık müşahitlerimizle buluşarak durum değerlendirmesi yapıyoruz. Bu çalışmamız Ramazan ayı boyunca devam edecek ve ziyaret edilmedik mahalle kalmayacak inşallah” dedi.

İftar programına katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş de katılımcıların Ramazan ayını kutlayarak, sağlık ve huzur içerisinde bir Ramazan geçirmelerini diledi. Mustafa İriş, “Dünya’nın dört bir tarafında Müslüman kardeşlerimiz işgal altında, zulüm altında ve sıkıntı içerisinde. Milli Görüş’ün yegane temsilcisi Saadet Partisi olarak tüm Müslümanların dertleriyle dertleniyoruz. Çünkü bu, Müslüman olarak bizlerin asli görevi. Müslümanların sıkıntılardan kurtulmasının tek çözümünün ise ancak bir ve birlik olmakla olacağına inanıyoruz. Bunun için bütün gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.