DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2072167-1,38%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet Partisi Büyük Kongre’ye hazırlanıyor

Saadet Partisi Büyük Kongre’ye hazırlanıyor

ABONE OL
10 Ekim 2022 11:14
Saadet Partisi Büyük Kongre’ye hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, partisinin 8’incisini gerçekleştireceği Olağan Büyük Kongresi hakkında açıklamada bulundu.

Tekin, partisinin 8. Olağan Büyük Kongresi’ni geniş bir katılımla, coşku ve heyecanla gerçekleştireceklerini belirterek, şunları söyledi;

“Kongremizin partimize, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Türkiye’nin ihtiyacı olan adalet, refah, huzur ve kardeşliği tesis etmek için, insanların içinde giderek sönmekte olan umudu yeniden diriltmek için, doğduğu ve doyduğu topraklara gün be gün küsen gençlerimizi yeniden bu ülkeyle barıştırmak için, baskı, hukuksuzluk, ekonomik kriz ve sosyal adaletsizlik nedeniyle bunalan toplumumuza rahat bir nefes aldırmak için, çalıştığı halde her geçen gün daha da yoksullaşan; geleceğinden endişe eden memurlarımızın, esnafımızın, çiftçimizin, asgari ücretli emekçilerimizin ve emeklilerimizin alın terinin hakkı için, geçmişte örselenen, bugünse korkutulmaya çalışılan toplumumuzun tüm kesimleri için, özetle; “insanca yaşam”ın mümkün olduğu, insanca yaşanan bir Türkiye için, her zamankinden çok daha kararlı ve azimli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. 81 il ve 973 ilçemizden teşkilat mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz kongremiz, heyecanımızı pekiştireceğimiz, azim ve gayretimizi daha da artıracağımız bir kongre olacaktır. İnanıyoruz ki, yeni dönemde iktidarın güçlü bir aktörü olacak Saadet Partimiz, bu kongre ile birlikte çok daha güçlenecektir” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.