DOLAR 32,6023 0.39%
EURO 34,8017 0.17%
ALTIN 2.495,170,45
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20891755,27%
Edirne
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet Partisi, kapılarını depremzedelere açtı

Saadet Partisi, kapılarını depremzedelere açtı

ABONE OL
15 Şubat 2023 13:56
Saadet Partisi, kapılarını depremzedelere açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, partisinin deprem bölgesinden gelen aileleri genel merkez binası ve hazırlanan misafirhanelere yerleştirilmeye başladığını söyledi.

Saadet Partisi, depremden etkilenen vatandaşları genel merkez binasında misafir etmeye başladı. Ankara’da kalacak depremzede ailelerin bakım ve konaklama hizmetini karşılayacak olan Saadet Partisi, daha sonrasında ise depremzedeleri misafirhanelere sevk edecek.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin yaptığı açıklamada, “Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından ülke genelinde yardım seferberliği başlatıldı. Depremin yıkama neden olduğu bölgelerde bir yandan arama-kurtarma çalışmaları devam ederken bir yandan da bölgedeki depremzedelerin tahliyesi gerçekleştiriliyor. Saadet Partisi de anlamlı bir adım atarak, depremzedeleri genel merkez binasında ağırlamaya başladı. Deprem bölgelerindeki Saadet Partisi teşkilat ve gönüllülerinin koordinesinde tahliyesi gerçekleştirilen depremzede aileler genel merkez binası ve hazırlanan misafirhanelere yerleştiriliyor. Farklı illere gidecek olan aileler, bir süre misafir edildikten sonra gitmek istedikleri illere yolcu edilecek, Ankara’da kalacak ailelere ise bakım ve konaklama ihtiyaçları giderilmeye devam edilecek” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.