DOLAR 32,5982 0.38%
EURO 34,8053 0.19%
ALTIN 2.494,350,41
BIST 9.465,77-0,62%
BITCOIN 21088075,45%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet Partisi Merkez İlçe Kongreye hazır

Saadet Partisi Merkez İlçe Kongreye hazır

ABONE OL
21 Ekim 2021 11:14
Saadet Partisi Merkez İlçe Kongreye hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz ay 12 Eylül tarihinde İl Kongresini Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun da katılımları ile görkemli bir şekilde gerçekleştiren Saadet Partisi Edirne il Teşkilatı, 24 Ekim Pazar günü de Merkez İlçe Kongresini yapacak.

Kongre ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Samet Kaya, “Kongremizle ilgili Merkez İlçe Teşkilatımız, canla başla çalışarak hazırlandılar. Tüm halkımızı kongremizde buluşmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Edirne Merkez İlçe Kongresine Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan’ın da katılacağını aktaran Kaya, “ülkemiz ve bölgemiz sıkıntılı bir zaman süreci yaşıyor. Ekonomide adeta çöküş yaşanırken iktidar ile muhalefet birbirlerini suçlamakla zaman tüketiyor. İktidarı ile muhalefeti ile ülke ve millet menfaati doğrultusunda fikir birliği olmadıkça huzur da hizmet de olmaz. Hamaset ile siyaset yapılmaz. Aksi halde dünya hâkimiyeti kurmak isteyen şer güçlerin ekmeğine yağ sürülmüş olur” uyarısında bulundu.

Ülkemizin her zamankinden çok Milli Görüş’ün iktidarına ihtiyaç duyduğuna vurgu yapan Samet Kaya, “Saadet Partisi yeniden iktidar olmaya adaydır. Bugün halkımız, içine düşürüldüğü sıkıntılardan kurtulmak için 1996-97 Milli Görüş iktidarını anıyor ve arıyor. Milli Görüş’ün yegâne temsilcisi olarak Saadet Partisi iktidar olup hizmete hazırdır” dedi.

Değirmenpark’ta (Ayşekadın – MİGROS yanı) yapılacak olan Merkez İlçe Kongresine Teşkilat Mensuplarının, Siyasi Partilerin, Muhtar ve STK’ların yanı sıra tüm halkımızın yoğun katılımları bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.