DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046686-2,61%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet Partisi’nde bayrak değişimi

Saadet Partisi’nde bayrak değişimi

ABONE OL
21 Mart 2021 14:12
Saadet Partisi’nde bayrak değişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Erhan Demirkıran, düzenlenen törenle görevini Av. Sinan Tekin’e devretti. Demirkıran, 2001 yılından bu yana Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı görevini yürütüyor.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığında Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş’in de katılımıyla devir teslim töreni yapıldı.

Siyasette belli zamanlarda görev değişikliği olması gerektiğini belirten Demirkıran, “Saadet Partimiz 20 Temmuz 2001 tarihinde kuruldu o tarihten beri il başkanlığı görevini yürütmeye çalışıyorum. Siyaset bir takım oyunu. Bütün teşkilatlarımızla yapmış olduğumuz çalışmaların üstünde biz görünüyoruz sembolik olarak. Bütün teşkilat olarak bugüne kadar hep iyi bir şeyler yapmak için gayret ettik. Siyasette belli bir zamanlarda görev değişikliği gerekiyor, bunun değişmesi için belli bir yaşa gelmesi gerekmiyor. Yeni yeni kardeşlerimizin bu görevi yapmış olması teşkilatımızın bir zenginliği olacaktır inşallah. Sinan bey kardeşimiz bizimle birlikte milletvekilliği adaylığı, belediye başkan adayımız oldu. İl yönetim kurulu üyemiz olarak güzel çalışmalara imza attı. Şu anda da genel idare kurulu üyemiz. Devir teslim yapalım daha güzel adımlar atalım.  Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz yıl içerisinde 200 yakın haber yapıyoruz yaptıkta, biz kişilerle olaylarla ilgilenmiyoruz, biz mutlaka sistemin sorgulanası gerektiğini, sistemin düzeltilmesi gerektiğine ilişkin açıklamalar yapmaya gayret ettik. O kadar açıklamalar yaptık, kimse bana bu işi yanlış söyledin demedi. Çünkü niyetimiz biliniyordu. Kişilerle ilgili özel bilgiler gelmesine rağmen hiç biz bunlara girmedik. Neticede biz ülkemizde işlerin iyi gitmesi için gayret ediyoruz. İnşallah Sinan bey kardeşimizde daha iyi çalışmaları ve günleri göreceğiz diyorum hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

“MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Saadet Partisi’nin yeni Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin de Genel Başkanları Temel Karamollaoğlu’nun teveccühü ve tensipleri ile Saadet Partisi Edirne İl Başkanı olarak görevlendirildiğini belirterek, “Benden önce İl Başkanlık görevini uzu yıllar layıkıyla ve fedakârca yapmış olan eski İl Başkanımız Ali Erhan Demirkıran beyi tebrik eder, yaptığı kıymetli çalışmalarından dolayı takdirlerimi sunarım. Ali Erhan Demirkıran Başkanımızdan devraldığımız bayrağı daha da İleri taşımak için ekip halinde ve bütün gücümüzle inşallah gayret göstereceğiz. Yarım asırlık Milli Görüş mücadelesin e pek çok arkadaşımız bu kutsal görevde bulundu. Biz de aynı yolda ekip olarak alışmalarımıza devam edeceğiz. Saadet Partisi olarak tarihte çok önemli bir yere sahip olan Serhat Şehri Edirne’mize hak ettiği hizmetler yapmayı bir borç biliyoruz. İnsanımız esnafı ile çiftçisi ile işçisi ile memuru ile iş bulamayan işsizleri ile sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Her zaman olduğu gibi sorunlarımızın çözümü için halkımızla el ele gönül gönüle verip mücadelemize sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.