DOLAR 32,4481 -0.13%
EURO 34,7983 -0.53%
ALTIN 2.442,890,29
BIST 9.942,422,32%
BITCOIN 20902871,19%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet Partisi’nde görev dağılımı

Saadet Partisi’nde görev dağılımı

ABONE OL
30 Eylül 2021 10:35
Saadet Partisi’nde görev dağılımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

12 Eylül tarihinde 7. Olağan Kongresini gerçekleştiren Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı, görev dağılımı yaptı.

Önceki gün İl Başkanı Av. Sinan Tekin Başkanlığında yapılan toplantıda, yeni İl Yönetim Kurulu üyelerinin görevleri belirlendi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Av. Sinan Tekin, “12 Eylül tarihinde gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan Kongremizde İl Yönetim Kurulumuza seçilen üyelerimizle bir araya gelerek görev taksimi yaptık. Birçok yeni ve genç üyemizin de yer aldığı yeni kadromuzla en kısa zamanda çalışma programımızı belirleyerek teşkilat çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.

YENİ YÖNETİM

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı’nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

“İl Başkanı Av. Sinan Tekin, Teşkilat Başkanı Mehmet Akif İriş, Siyasi işler Başkanı Remzi Akgül, Planlama ve Koordinasyon Başkanı Mustafa Tekin, Seçim İşleri Başkanı Sinan Ersin, Tanıtım ve Medya Başkanı Selim Kaya, STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Halil İbrahim İriş, Eğitim Başkanı Mehmet Sevinç, Mahalli İdareler Başkanı Tezcan Karakütük, Muhasebe ve Mali İşler Başkanı Cemal Kaya, Sosyal İşler Başkanı Hasan Yüzer, Ekonomik İşler Başkanı Selim Tekin, İl Sekreteri Faruk Yalçınkaya, Gençlik Kolu Başkanı Talha Çelebi Teşkilat Başkan Yardımcıları Mustafa Hayırlı, Nejat İşler ve Hüseyin Es, Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Hamit Kılıç, Planlama ve Koordinasyon Başkan Yardımcısı Alper Filiz, Seçim İşleri Başkan Yardımcıları Duarli Yılmaz ve Kemal Durkaya, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Mesut Çınar, STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Yusuf Devecioğlu, Eğitim Başkan Yardımcısı Ahmet Macit, Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Hüseyin Keçici, Muhasebe ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Ramazan Birol, Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Davut Okumuş, Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı İkbal Hatipoğlu, İl Sekter Yardımcısı Ünal Uludağ ve İdare Amiri İsmail Yüksel”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.