DOLAR 32,5574 0.04%
EURO 35,0271 0.43%
ALTIN 2.421,78-0,04
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2096072-3,58%
Edirne
18°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Saadet Partisi’nden gazetemize ziyaret

Saadet Partisi’nden gazetemize ziyaret

ABONE OL
16 Ekim 2020 10:37
Saadet Partisi’nden gazetemize ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Şaban Kaya, İl Başkan Yardımcıları Recep Çınar ve Selim Kaya ile birlikte gazetemiz haber merkezine ziyarette bulundular.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mutlu Akbaşak ile görüşen Saadet Partisi İl Başkanı Demirkıran, Saadet Partisi Genel Merkezi Halkla İlişkiler Başkanlığı’nın altı haftalık programı kapsamında kentteki siyasi partiler, oda ve borsalar, sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini söyledi.

Ziyaretlerin tüm Türkiye’de Saadet Partisi İl Başkanlıkları tarafından gerçekleştirildiğini belirten Demirkıran, “Ziyaretlerin amacının içinde bulunduğumuz sıkıntıları hem görmek hem duyurmak adına yerel de ve genel de neler yaşandığına yönelik nabız tutmaktır. Biz ülkemizi seviyoruz. Sıkıntıların üst üste geldiği bir zamanı yaşıyoruz. Gerek ekonomi gerekse salgın hastalık. İçinde bulunduğumuz bu sıkıntılarında aşılacağına inanıyoruz, doğru insanlar, doğru kadrolar ve doğru programlar uygulanması halinde inanıyoruz ki bu sorunların hiçbiri çözülmez değildir” dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdür Mutlu Akbaşak da İl Başkanı Demirkıran’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.