DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20658030,01%
Edirne
21°

AÇIK

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Saadet Partisi’nden Nişancıpaşa Mahallesi ziyareti

Saadet Partisi’nden Nişancıpaşa Mahallesi ziyareti

ABONE OL
6 Eylül 2023 11:31
Saadet Partisi’nden Nişancıpaşa Mahallesi ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi İl Mahalli İdareler Başkanı Tezcan Karakütük, Komisyonunun “Mahalle Sorunlarının Yerinde Tespiti” çalışması kapsamında Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Deniz’i ziyaret etti.

Saadet Partisi İl Mahalli İdareler Komisyonunun “Mahalle Sorunlarının Yerinde Tespiti” çalışması kapsamında Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Deniz ve mahalle esnafını ziyaret eden Saadet Partisi İl Mahalli İdareler Başkanı Tezcan Karakütük; “Mahalle halkıyla yaptığımız görüşmelerde vatandaş sıkıntılarını anlattı. Her hafta bir mahalle ziyaret ediyoruz. Gördüğümüz tablo vahim. Mevcut belediye yönetimi en temel belediyecilik hizmetleri konusunda bile sınıfta kalmıştır. Hangi yüzyılda yaşıyoruz? Edirne’nin hala gündemindeki konulara bakalım; altyapı eksikliği, yol sorunu, atık su sorunu ve içme suyu sorunu… Bu sorunların yıllar önce çözülmesi gerekirdi. Yaşanan sıkıntılar bize şunu gösteriyor. Edirne’nin Milli Görüş Belediyeciliği ile tanışma vakti gelmiştir. Önümüzdeki seçimler Edirne için büyük bir şanstır. At sahibine göre kişner. Temel prensipleri ortaya koymak lazım. Peki biz bu şehri nasıl yöneteceğiz? Allah’ın izniyle Sultanlar şehri ve şehirler sultanı Edirne’mizin yönetiminde uygulayacağımız temel prensipler şunlardır:

Katılımcı demokrasi ilkelerini uygulamak, Şeffaf ve hesap verebilir yönetim anlayışı, Öncü ve örnek belediyecilik, Osmanlı Şehri vasfını korumak, Balkanların Başkenti Misyonuna uygun olarak şehrin gelişimini sağlamak, Tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkarak çağdaş bir turizm kenti inşa etmek, Nitelikli tarım topraklarını koruyarak şehrin gelişimi sağlamak, Şehrin etkin tanıtımı, Hemşeri memnuniyeti, Dürüst, güvenilir, adil ve tarafsız olma” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.