DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046781-2,47%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet’ten ‘Büyük Kudüs Mitingi’

Saadet’ten ‘Büyük Kudüs Mitingi’

ABONE OL
4 Şubat 2020 11:45
Saadet’ten ‘Büyük Kudüs Mitingi’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, ABD Başkanı Donald Trump’ın İsrail ve Filistin arasında ortaya koyduğu sözde barış planına sert tepki gösterdi. Demirkıran, Müslümanların Kudüs’ten asla vazgeçmeyeceklerine vurgu yaparak, “İsrail diye bir devleti tanımıyoruz” dedi.

ABD’nin hain planına sert tepki gösteren Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, Müslümanların Kudüs’ten asla vazgeçmeyeceklerine vurgu yaparak, “İsrail diye bir devleti tanımıyoruz. Erbakan Hoca’mızın dediği gibi ‘ABD İsrail’i çok seviyorsa gitsin onlara Amerika’dan toprak versin. Biz Hz. Ömer’in ahvadıyız, biz Selahaddin’in torunlarıyız. Kudüs’ün bir karışını dahi verdirmeyiz. Kimse bizden Filistin’den vazgeçmemizi beklemesin. Kudüs İslam’ındır! Kudüs’ün doğusunu başkent yapacaklarmış. Kudüs’ün güneyini, kuzeyini, doğusunu ve batısını hiç kimseye verdirmeyiz. Bu topraklar bizlere emanettir” şeklinde konuştu.

SİYONİST İSRAİL ANCAK GÜÇTEN ANLAR

Siyonistlerin ancak güçten anladıklarına vurgu yapan Demirkıran, “Tüm dünya biliyor ki ABD, Afganistan’dan Irak’a, Suriye’den Libya’ya İslam coğrafyasını kana boyayan seri bir katildir.  Aynı ABD’nin Siyonist işgalin ilk günlerinden beri terör şebekesi İsrail’i kanatları altına aldığını herkes görüyor. ABD’nin ipi ile kuyuya inilmez. Ne ABD ne de ve Siyonist İsrail ile ‘Stratejik ortaklık’ yapılmaz. Onlar ancak güçten anlar” dedi.

BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ

Trump ile Netenyahu ikili çetesinin “yüz yılın planını” asla tanımayacaklarını ve buna ilk cevabı bu hafta Büyük Kudüs  Mitingi ile cevap verileceğinin altını çizen Demirkıran, “Genel Merkezimiz 09 Şubat 2020 Pazar günü, saat: 14.00’te İstanbul – Yenikapı’da  ‘Büyük Kudüs Mitingi’ tertiplemiştir. Bu mitinge Türkiye’nin dört bir tarafından gelecek insanımızla Siyonistlere gereken cevap verilecektir. Edirne olarak biz de bu mitinge güçlü bir katılım gerçekleştirmek için çalışmalarımızı yürütüyoruz” açıklamasını yaptı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.