DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20655901,41%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet’ten çevre dostu kampanya çağrısı!

Saadet’ten çevre dostu kampanya çağrısı!

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, partisinin çevreye ve insana saygılı bir seçim kampanyası yürütme kararı aldığını duyurdu.

ABONE OL
20 Şubat 2024 10:31
Saadet’ten çevre dostu kampanya çağrısı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, partisinin çevreye ve insana saygılı bir seçim kampanyası yürütme kararı aldığını duyurdu. Tekin, seçim dönemlerinde cadde, sokak, elektrik direği ve parti binalarına asılan bayraklar, afişler ve pankartların görüntü ve çevre kirliliğine neden olduğunu belirterek, bu durumun halkın büyük tepkisini çektiğini ifade etti.

Tekin, ayrıca gece saatlerine kadar sokaklarda seçim müziklerinin çalınması, afiş ve pankartların her tarafa asılması, el broşürlerinin her eve ve işyerine dağıtılması gibi uygulamaların israf ve çevre kirliliğine sebep olduğunu vurguladı. Bu nedenle Saadet Partisi olarak sade ve gürültüsüz bir seçim kampanyası dönemi geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Tekin, geçmiş seçimlerde benzer bir tutum sergileyen partiler olduğunu hatırlatarak, tüm siyasi parti il başkanlarına bir çağrıda bulundu. Ortak bir mutabakat metni imzalanması ve seçmenlere çevreye ve insana saygılı bir seçim kampanyası yürütüleceği konusunda taahhütte bulunulmasını önerdi. Tekin, bu şekilde Edirne’nin tüm Türkiye’ye örnek olabileceğini belirtti.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.