DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2075866-1,65%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şahin, koronavirüse yenik düştü

Şahin, koronavirüse yenik düştü

ABONE OL
3 Şubat 2021 17:03
Şahin, koronavirüse yenik düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İYİ Parti Teşkilat Başkanı, emekli öğretmen İbrahim Şahin, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Şahin’in cenazesi koronavirüs tedbirleri kapsamında Kuzucu köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Bir süre önce koronavirüse yakalanan ve tedavi altına alınan Edirne İYİ Parti Teşkilat Başkanı İbrahim Şahin, hayatını kaybetti. Şahin’in vefat haberi başta siyaset ve eğitim camiası olmak üzere sevenlerini yasa boğdu. Şahin’in cenazesi koronavirüs tedbirleri kapsamında Kuzucu köyünde toprağa verildi.

Emekli öğretmen olan merhum İbrahim Şahin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde de bulunmuştu.

DEMİR’DEN DUYGUSAL MESAJ

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir de Şahin’in vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından dile getirerek, “İYİ Parti Edirne Teşkilat başkanım, Eski Milli Eğitim il müdür Yardımcısı, binlerce öğrencinin öğretmeni. Can yoldaşım, sağ kolum İYİ’lik meleği İbrahim Şahin hocamı koronavirüs salgın hastalığından kaybettik. İYİ’lerin İYİ’si hocam seni tarif etmek çok zor ama bizi de ne halde bıraktığını bir bilsen… İnanıyorum bizden ayrılmak senin içinde zor oldu gitmemek için çok direndin.! Göz yaşlarımıza bakamadın. Cennetin kokusunu aldın ve dünya malına tamah edenlere birbirini çekiştirenlere alın hepsi sizin olsun diyerek peygamberimize komşu gittin. Ben ve seni sevenler bundan sonraki ömrümüzü sana komşu gelmek için geçireceğiz. Biz senden razı idik Allah’ta senden razı olsun. Mekanın cennet olsun. Nur içinde uyu. Seni hiç unutmayacağım…” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.