DOLAR 32,5203 -0.09%
EURO 34,7968 -0.21%
ALTIN 2.421,25-0,35
BIST 9.725,670,84%
BITCOIN 2157894-0,15%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Sandığa sahip çıkmak, demokrasiye sahip çıkmaktır”

“Sandığa sahip çıkmak, demokrasiye sahip çıkmaktır”

ABONE OL
8 Kasım 2021 10:38
“Sandığa sahip çıkmak, demokrasiye sahip çıkmaktır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, demokrasinin temel taşının seçme ve seçilme hakkı olduğuna vurgu yaparak, sandığa sahip çıkmanın demokrasiye sahip çıkmak olduğunu söyledi.

AK Parti Edirne İl teşkilatı, sandık başkanları ile tanışma ve değerlendirme toplantılarının ilkini Şükrüpaşa Mahallesi’nden başlattı.

Şükrüpaşa Mahallesi’nde bir tesiste gerçekleştirilen toplantıda konuşan KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, seçme ve seçilme hakkının demokrasinin temel taşı olduğuna dikkat çekerek, “Bu hakkı kullanan ve demokratik sürece katılımda bulunan vatandaşlarımızın oylarına sahip çıkmak bizim en önemli vazifemizdir” dedi.

Sandığa sahip çıkmanın demokrasiye sahip çıkmak olduğunu belirten Milletvekili Aksal, “Seçim basamağının ilk adımı olan sandık sağlam olmazsa verilen onca emeğimizin zayi olması engellenemez. Bu minvalde sandık temsilcilerimizin ne denli kıymetli bir vazife üstlendiğini, sorumluluklarının kritik sürecini buradan daha iyi anlayabiliyoruz” dedi.

AK Parti’nin adalet mücadelesini daima en başta sandıkta verdiğini belirten Milletvekili Aksal, şunları söyledi;

Kirli ve hileli siyaset düsturuna karşı daima milletin iradesini benimsemiş ve daima sandıkta zaferler kazanmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın; “Sandıkta adaleti tesis etmeden, diğer işlerimizde aynı başarıyı gösteremeyiz. Ne kimsenin tek bir oyuna tenezzül edeceğiz ne de bizim tek bir oyumuzun ziyan olmasına izin vereceğiz.” Sözlerini buradan bir kez daha yineliyor, bu en üst seviyede özveri ve emek gerektiren görevinizde sizlere başarılar diliyor, emekleriniz ve çabalarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.