DOLAR 32,3310 0.24%
EURO 35,0949 -0.12%
ALTIN 2.298,420,93
BIST 9.054,222,81%
BITCOIN 22791750,57%
Edirne
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saros’un kalbine hançer!

Saros’un kalbine hançer!

ABONE OL
28 Kasım 2020 11:50
Saros’un kalbine hançer!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Saros FSRU Gemi İskelesi için başlatılan çalışmaları yerinden inceleyerek, “Saros’un kalbine bu hançeri saplamak isteyenleri, bu talanı yapanları unutmayacak, yapılanların hesabını da günü geldiğinde soracağız” dedi.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, iptal davası devam etmesine rağmen önceki gün sessiz sedasız ilk kazmanın vurulduğu Saros FSRU Gemi İskelesi alanında incelemede bulundu. Gaytancıoğlu’na CHP Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

İncelemeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Milletvekili Gaytancıoglu, hukuka aykırı olarak başlatılan çalışmaları gördüklerini belirterek, “AKP Katar ortaklığının hukuk tanımayan, Saros Körfezimizin doğasını yok edecek FSRU Doğalgaz Limanı ve boru hatlarına karşı halkımızla birlikte mücadelemizi vereceğiz. Bu topraklar, bu deniz burada yaşayanlarındır. Gözleri paranın yeşilinden başka bir yeşili görmeyenlere yeşilimizi mavimizi yağmalatmayacağız. İlçe Başkanımız Recep Pekcan ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hukuka aykırı olarak başlatılan çalışmaları gördük. Saros’un kalbine bu hançeri saplamak isteyenleri, bu talanı yapanları unutmayacak, yapılanların hesabını da günü geldiğinde soracağız” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.