DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2049385-2,18%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şehit ve gazi çocukları için kermes düzenlendi

Şehit ve gazi çocukları için kermes düzenlendi

ABONE OL
26 Eylül 2022 11:14
Şehit ve gazi çocukları için kermes düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kermese katılan Edirne İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar ve eşi Doç. Dr. Nilüfer Alçalar, tekstil, yiyecek, elektronik eşya, züccaciye ürünlerinin bulunduğu kermesi gezerek aldığı ürünlerle kermese destek oldu.
Yoğun ilgi gösterilen kermeste Türk Milleti’nin yardımlaşmayı seven bir toplum olduğunu söyleyen Edirne İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, kermese destek olan tüm yardımseverlere teşekkür etti.

“YARDIMLAŞMA KÜLTÜRÜMÜZÜ KAYBETMEMEMİZ GEREKİYOR”

Polis Eşleri Derneği Edirne Şube Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Alçalar “Öncelikle buraya emek veren, destek olan herkese çok teşekkür etmekle başlamak istiyorum. Bu seviyeye gelinceye kadar arka mutfağında bir sürü çalışmalar oldu. Herkes çok çalıştı. Herkesin çok emeği var, desteği var, maddi manevi bir sürü destek, bir sürü yardım aldık.
Herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz. Yardımlaşma kültürümüz bizim için çok önemli. Onu kaybetmememiz gerekiyor. Yardımlaşarak biz bir arada olacağız. Birbirimizin yarasına dokunacağız. Yaşamına dokunacağız. Birlikte güçlükleri geçeceğiz. Bu bizim için çok önemli. Yardımlaşma kültürümüzü devam ettirelim. Kermesler de bu yardımlaşma kültürünün bir örneği. Ben herkese, buraya gelen, katılan, destek olan, alışveriş yapan, çalışan herkese Moriz Grubu’na bize güzel bir gösteri sunacaklar Sağ olsunlar. Herkese çok teşekkür ediyorum”dedi
Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden oluşturulan Moriz Ritim Grubu’nun herkesi coşturduğu müzik gösterisini sunduğu şehit ve gazi çocukları yararına düzenlenen kermes akşam saatlerine kadar devam etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.