DOLAR 32,3644 -0.37%
EURO 34,6910 -0.36%
ALTIN 2.394,84-1,13
BIST 10.156,251,10%
BITCOIN 18834120,83%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Şimşek İpsala adayı

Şimşek İpsala adayı

Edirne siyasetinin dik duran ismi Gürsel Şimşek’in kızı Avukat Aybike MHP’den adaylığını açıkladı

ABONE OL
18 Kasım 2023 17:45
Şimşek İpsala adayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) uzun yıllar siyaset yapan ve partinin Edirne’de güçlenmesini sağlayan Gürsel Şimşek’in kızı Aybike Şimşek, İpsala Belediye Başkan adaylığını açıkladı. İpsala da partililer ile adaylığını açıklayan Şimşek, “Yaşım genç ama siyasi tecrübem çok fazla” dedi.

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nden İpsala Belediye Başkan adaylığı için sürpriz bir isim çıktı. MHP’de yıllarca siyaset yapan ve partinin büyümesi için çalışan Gürsel Şimşek’in kızı Aybike Şimşek İpsala Belediye Başkan adaylığını açıkladı. MHP İpsala İlçe Başkanlığı’nda yüzlerce partilinin katıldığı toplantıda adaylığını açıklayan Avukat Aybike Şimşek, “Doğduğum, büyüdüğüm ve şimdi de hizmet etme heyecanını taşıdığım memleketim İpsala için belediye başkanı aday adaylığı başvurumu yaptım. Heyecanlıyım çünkü inanıyorum ki nasip olurda adaylığımız kesinleşirse İpsalalı hemşerilerimin desteğiyle sahip olduğumuz bu heyecan büyük bir sinerjiye dönüşecek İpsala’mızın kaderi değişecektir” dedi.

SİYASİ TECRÜBEM VAR

Yaşının genç olmasına rağmen siyasi tecrübesinin fazla olduğunu ifade eden Şimşek, “Rahmetli babam Dr. Gürsel Şimşek’in aktif siyasi dönemi boyunca bir çok seçim geçirdik, yüzlerce anı biriktirdik tam anlamıyla seçim meydanlarında büyüdük. Şimşek ailesi olarak biliyoruz ki vatan sevgisi, millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden birisi de hiç şüphesiz yerel yönetimlerdir” diye konuştu.
İpsalalı vatandaşların hakkını, hukukunu son nefese kadar koruyacak, bir kuruşunun dahi boşa gitmemesi için büyük mücadele vereceğinin altına çizen Avukat Aybike Şimşek, “Her bir insanımızın hayati ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceği bir iş sahibi olabilmeleri için yeni iş ve yatırım imkanlarına kapı açacağız. Vatandaşlarımızın boş vakitlerini verimli geçirebilmeleri, dinlenebilmeleri, nefes alabilmeleri, spor yapabilmeleri için yeni sosyal alanlar yaratılacak; herkesin bedenen, ruhen ve sosyal açıdan tam bir iyilik halinde olabilmesi temel hedefimiz olacaktır” dedi.

Şimşek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, Cumhuriyet değerlerine yakışır şekilde, milli ve manevi değerlerimizi koruyarak tüm Türkiye’ye rol model olacak bir belediyecilik anlayışında olacağını ifade ederek sözlerini tamamladı.

Şimşek daha sonra tebrikleri kabul etti.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.