DOLAR 32,5839 0.29%
EURO 35,0592 0.23%
ALTIN 2.456,580,85
BIST 9.815,381,01%
BITCOIN 20983610,75%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Siyasette lağım tartışması

Siyasette lağım tartışması

ABONE OL
13 Kasım 2021 22:05
Siyasette lağım tartışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın “lağım patladı” sözlerine AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, “o patlayan lağım bütün desteğimize rağmen kadim şehir Edirnemizin altyapısını yapamayan CHP’li Edirne Belediyenizin lağımıdır” dedi. CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı da Aksal’a Türkçe olimpiyatları üzerinden gönderme yaptı.

Geçtiğimiz gün partisinin Edirne’de düzenlenen Trakya Bölge Toplantısı’nın açılışında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Bugün İçişleri Bakanı hakkında korkunç iddialar var. Bu iddialar, AK Parti’nin aile işi değildir. Lağım patlamış koku yayılmıştır. Artık, ‘kol kırılır, yen içinde kalır’ diyemezsiniz. 10 bin dolar alan siyasetçinin adından başlayarak, bu bakana sorulacak çok soru var. Bu iddiaları açıklığa kavuşturacak yer; bu devletin televizyonları, AK Parti disiplin kurulu değildir. Bunun yeri Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir” ifadelerini kullanmıştı.

AKSAL, “O CHP’Lİ BELEDİYENİN LAĞIMIDIR”

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, CHP’li Öztrak’ın sözlerine sosyal medya hesabından cevap vererek, “Sayın @faikoztrak o patlayan lağım bütün desteğimize rağmen kadim şehir Edirnemizin altyapısını yapamayan CHP’li Edirne Belediyenizin lağımıdır. Daha çok pis koku arıyorsan Edirne Belediyenize bak. FETÖ darbe seviciliği, mafya hepsi mevcut” ifadelerini kullandı.

PEKCANLI’DAN TÜRKÇE OLİMPİYATLARI GÖNDERMESİ

CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı da Aksal’ın bu paylaşımı üzerine Türkçe olimpiyatları üzerinden gönderme yaparak, “Hem fetönün Türkçe olimpiyatlarına katılıyorsun hem de ellerin patlarcasına alkış tutuyorsun ve bu organizasyon için Edirne’de destek veriyorsun ama her seferinde Edirne belediye başkanına 15 Temmuz gecesi ile ilgili sataşıp duruyorsun senin yaptığın tam da şu sayın akp vekili! “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır”derler ya tam da bu! bu arada bir söz daha vardır. “Camdan evin varsa başkasının evine taş atmayacaksın” benden söylemesi…”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.