DOLAR 32,4449 0.09%
EURO 34,4656 -0.1%
ALTIN 2.478,18-0,19
BIST 9.679,80-1,37%
BITCOIN 2042636-4,86%
Edirne
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Söğütlük Kent Ormanıdır”

“Söğütlük Kent Ormanıdır”

ABONE OL
6 Eylül 2022 11:41
“Söğütlük Kent Ormanıdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SOL Parti Edirne İl Örgütü, Söğütlük Kent Ormanı’nın Millet Bahçesi’ne dönüştürülmek istenmesine tepki gösterdi. SOL Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Şafak Engincan Çolak, “Söğütlüğü, taşkın önleyeceğiz diyerek önce Nehirden kopardılar, şimdi de kentlilerden koparmak istiyorlar” dedi.

SOL Parti Edirne İl Örgütü Söğütlük Kent Ormanı önünde basın açıklaması yaptı.

SOL Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Şafak Engincan Çolak, “Söğütlüğü, taşkın önleyeceğiz diyerek önce Nehirden kopardılar, şimdi de kentlilerden koparmak istiyorlar” diyerek, “Siyasal iktidar kendi yaşam biçimine, kendi dünya görüşüne uygun görmediği her şeyi ya yok ediyor ya da bir bahane uydurup değiştiriyor. Son günlerde söğütlük kent ormanı gündemde… Neymiş “Millet bahçesi” yapacaklarmış”

Çolak, şunları söyledi; “Söğütlük Kent Ormanı’nda Edirne Belediyesi, temizlik ve bakım hizmetlerinin yanı sıra, Belediyenin işlettiği ufak bir mekan ile Edirnelilere hizmet vermekte idi… Söğütlük, Kentlilerin soluklandığı ailesi ile gelip piknik yaptığı, alkollü alkolsüz içkilerini kimseyi rahatsız etmeden içtikleri bir yaşam alanıdır ve öyle kalmalıdır. Söğütlüğü “Millet Bahçesi” Yapacağız diyorsunuz! Soruyoruz? Söğütlüğü bugünkü hali ile kullananlar millet değil mi?. Yapılmak istenenin, yapılacak olanın ne olduğunu biz biliyoruz! birilerine rant sağlamak ve kendi yaşam biçimlerini bize dayatmak. SOL Parti Edirne Örgütü olarak bu dayatmanızı asla kabul etmiyoruz! Söğütlük Kent Ormanı Edirnelilere aittir öyle kalmalıdır. Edirne halkına ve örgütlü yapılara çağrımızdır! Kent ormanına sahip çıkalım” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.