DOLAR 32,3820 -0.13%
EURO 34,7269 -0.24%
ALTIN 2.401,10-1,38
BIST 10.104,330,21%
BITCOIN 1967091-2,47%
Edirne
15°

KAPALI

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

SOL Parti Edirnelileri yürüyüşe davet etti

SOL Parti Edirnelileri yürüyüşe davet etti

ABONE OL
30 Mart 2023 09:59
SOL Parti Edirnelileri yürüyüşe davet etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sol Parti Edirne İl Başkanı Nazım Türkoğlu, 1 Nisan günü düzenleyecekleri yürüyüşe Edirnelileri davet etti. Türkoğlu, ayrıca Cumhur İttifakı’na katılan HÜDA-PAR ve Yeniden Refah Partisi’yle Türkiye tarihindeki en karanlık ve gerici ittifakın oluşturduğunu iddia etti.

Sol Parti Edirne İl Başkanı Nazım Türkoğlu, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Kadınları hedef tahtasına koyan ve hukuk konusunda endişe uyandıran bir ittifakın kazanması durumunda karanlığın büyüyeceğini öne süren Türkoğlu, 1 Nisan’da düzenlenecek yürüyüşe herkesi davet etti.

“TARİHİN EN KARANLIK VE GERİCİ İTTİFAKI”

Sol Parti Edirne İl Başkanı Nazım Türkoğlu “Türkiye ekonomik, siyasi ve toplumsal bir kriz içinde. Bu krizin bizatihi kaynağı olan AKP, çürümüş iktidarını sürdürebilmek için ülkemizi ateşin içine atmaktan çekinmiyor. Memlekete sahip çıkma kararlılığında olan tüm emekçi yurtsever insanların ortak sorumluluğu, bu tek adam rejimine son vermek için birleşmektir. HÜDA-PAR’dan Yeniden Refah’a açılımla, ülke tarihinin en karanlık ve gerici ittifakı oluşturdu. Bu gerici yığılma karşısında tüm muhalefet cephesinin seçimler boyunca dayanışma ve birlik içinde mücadele etmesi başarının anahtarı olacaktır” dedi.

“1 NİSAN CUMARTESİ YÜRÜYÜŞE DAVET”

Türkoğlu, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ilk turda bitirmeyi ön plana alacak ortak bir sorumluluk dışındaki her türlü tavır, nedeni ne olursa olsun sonunda gerici iktidar cephesinin parçası olmak anlamına gelecektir. Bugün tek adam rejiminin oylandığı bir tür referanduma dönüşen Cumhurbaşkanlığı seçiminde “üçüncü bir yol yoktur” 1 Nisan Cumartesi saat 13:00 te yapacağımız yürüyüşümüze tüm Edirne halkını davet ediyoruz. Toplanma yeri 12:30 Eski Camii’nin altı Antik Park’ın üstü. Birleşeceğiz, Mücadele Edeceğiz ve Mutlaka Kazanacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.