DOLAR 32,3698 0.14%
EURO 34,9746 -0.3%
ALTIN 2.324,200,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22758111,07%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taraftarlara destek çağrısı yaptı

Taraftarlara destek çağrısı yaptı

ABONE OL
14 Aralık 2021 11:52
Taraftarlara destek çağrısı yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Edirnespor taraftarlarına seslenerek, “Edirnespor’u bedava sevmeyelim Sevgili taraftarlarımız da biraz gayret göstersinler. 10 lira, 20 liraydı biletler. Ayda iki maç oynanıyor, Edirne’de.  Ayda 20 lira yapar. Edirnespor’u seviyoruz ama Edirnespor’a da biraz destek olalım. Bu gerçekten çok masraflı iş. Bu kadar futbolcunun yemesi, içmesi, suyu bile büyük rakam tutuyor. Edirnespor taraftarlarının da bu anlamda biraz destek olmaları gerekir” dedi.

Edirnespor’un yeni Teknik Direktörü Arda Denizeri ile bir basın açıklaması düzenleyen Başkan Recep Gürkan Edirnespor’lu taraftardan destek beklediğini ifade etti.

Tuncaspor’un ekonomik şartlardan dolayı tesisi işletemeyeceklerini söyleyen Başkan Recep Gürkan, Perşembe Pazarı’nın olduğu yeri tüm sporcuların faydalanabileceği Edirnespor tesisleri yapacaklarını duyurdu.

“EDİRNESPOR ÖZ EVLADINA KAVUŞTU”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan “Edirnespor’u bütün Edirneliler takip ediyor, taraftarlar takip ediyor.  2 yıldır 3. Lig’de mücadele eden takımımız kendi bütçemize göre durumumuz çok çok iyi değil ama kötü de değiliz. Geçen hafta bir hoca değişikliği yaşandı. Bırakmak istedi kendisi yolu açık olsun. Edirnespor uzun yıllar sonra kendi öz evladına kavuştu. Edirnespor’un efsane ismi Arda Denizeri ile çalışmaya karar verdiler. Bende bu mutlu olayda yer almak istedim. Resmi anlamda Edirnespor’dan ayrıydı şimdi resmi anlamda birlikte yola devam edecek. Başarılar diliyorum” dedi.

“EDİRNESPORU BEDAVA SEVMEYELİM”

Edirnespor taraftarlarının maddi olarak destek olması için maçlara gelmelerini isteyen Gürkan “Taraftarlarımıza da bir şey söylemek istiyorum. Edirnespor için herkes elinden geleni yapıyor. Ama sevgili taraftarlarımızda gayret göstersin. 10 lira 20 liraydı biletler, ayda 2 mac oynanıyor ayda 20 lira veremeyecek kimsenin olduğuna inanmıyorum.  Edirnespor’u bedava sevmeyelim destek olalım. Futbol çok masraflı bir iş. Destek bekliyoruz. Yıllarca seyrettik bu 3. Ve profesyonel lig. Ayda 20 lira ile destek olun. Ben veremiyorum diyen varsa bana gelsin ben 20 lira vereceğim. Bir paket sigara 20 lira” dedi.

“PERŞEMBE PAZARININ YERİNE EDİRNESPOR TESİSLERİ YAPILACAK”

Perşembe Pazarı’nın yerine Edirnespor tesisleri yapacaklarını dile getiren Başkan Recep Gürkan, “Bende bir müjde vereyim. Tuncaspor, Edirnespor’dan daha eski bir kulüp ama kurulduğundan bu yana bir binası olmamıştı. Onlara bir yer sözü vermiştim. Tuncaspor ekonomik sıkıntılar nedeniyle burayı çalıştıramayacaklarını söylediler. Spor açısından bakacak olursak Edirne birden fazla kulübü taşıyacak bir şehir değil. Bir kulübün yükselmesini hepimizin desteklemesi lazım. Semt takımlarımızın da kendi mücadelesini yaparken Edirnespor için sporcu yetiştirmeleri lazım. Edirnespor’a her yıl 25-30 sporcu almaktansa bunun 15’ini kendimiz yetiştirip dışardan takviyelerle bunu sürdürmemiz lazım. Tuncaspor tesisini yaptık ama onu çalıştırmak da bir maliyet. Bir karar aldık Edirnespor bir tesis binası var. Ama antrenman sahası yok. Bu sporun sürdürülebilirliği açısından sağlıklı yöntem değil. O bölgede antrenman sahası yapacak alan da yok. Tuncaspor’un da o sahası çok güzel. Dünya standartlarında bir ölçüye sahip saha. Perşembe pazarının olduğu yere Edirnespor’u orayla birleştirecek bir bina yapmak istiyoruz. Perşembe pazarını kaldırarak güzel bir tesis yapmak istiyoruz. 2022 yılında yapmak istiyoruz. Orası tamamen Edirnespor tesisleri olacak. Oradan tüm sporcularınız faydalanabilecek. Hem Edirnespor hem de diğer kulüplerin alt yapı konusunda büyük faydalı olacağını düşünüyoruz” dedi.

“ÜCRET TALEP ETMEDEN KABUL ETTİM”

Edirnespor ile başarılar yakalamak için hep beraber mücadele edeceklerini söyleyen Edirnespor Teknik Direktörü Arda Denizeri de “Edirnespor benim yetiştiğim yer. Geç oldu ama temiz olsun diyoruz. Bana teklif ettiklerinde ne ücret talep ettim ne başka bir şey. İnşallah hep beraber bu işi götüreceğiz. Yardımcılarıma da güveniyorum. Hep birlikte le birliğiyle bu işi götüreceğiz”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.