DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2051545-1,97%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tarım Kredi bakkalla geliyor

Tarım Kredi bakkalla geliyor

ABONE OL
8 Kasım 2022 09:42
Tarım Kredi bakkalla geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketleri ürünlerinin 81 ilde olduğu gibi Edirne’de de bakkallarda satılması için Ankara’da protokol imzalanacak. Türkiye’deki Bakkal Odaları Başkanları gibi kendisinin de davet üzerine Ankara’ya gideceğini belirten Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, imzalanacak protokol ile artık Edirne’deki isteyen bakkallarında Tarım Kredi Kooperatifleri ürünlerini satabileceklerini hem vatandaşın hem bakkal esnafının kazançlı çıkacağını ifade etti.

“İMZALANAN PROTOKOLLE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ ÜRÜNLERİNİ BAKKALARIMIZDA SATACAĞIZ”

Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’in bizleri tüm Türkiye’deki bakkallar odaları başkanlarını Ankara’ya davet etti. 9 Kasım Çarşamba günü Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Halkbank Genel Müdürü, TESKOMB Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü’yle beraber Tarım Kredi Kooperatiflerinin bakkallara da mal vereceği projesi gündemdeydi. Bu uygulamaya başlanacak. Kendi aralarında yapılacak olan bu protokolde de tüm Türkiye’deki bakkalları da Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinden hem tabela birliği yapıp hem de iş birliği yapıp bizler de Tarım Kredi Kooperatiflerindeki ürünleri bakkallarımızda satmaya başlayacağız. Yapılacak bu protokolün tabii ki içeriği de önemli. Bu konuda tüm esnaflarımızı bilgilendireceğiz. Çarşamba günü yapılacak olan bu protokolden sonra biz de üyelerimize bilgi paylaşımında bulunacağız” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZIN GİRİŞİMLERİ İLE ARTIK 81 İLDE SATILACAK”

Projeye başlarken seçilen pilot iller olduğunu ancak Türkiye Bakkallar ve Bayiler Birliği Başkanı Bendevi Palandöken’in girişimleriyle bu projenin 81 ilde uygulanacağını kaydeden Başkan Yaşagör,  “Daha önce ilk açıklamalarda pilot il olarak seçilen illerde başlanacaktı ama genel başkanımızın ve bizlerin girişimleriyle bu tüm Türkiye’de 81 ile uygulanacak olan bir proje. Dolayısıyla bu protokol yapıldıktan sonra isteyen bakkallar Tarım Kredi Kooperatifi’ndeki ürünleri de satabilecek konuma geleceklerdir” dedi.

“BU PROJEYLE HEM HALKA DAHA UYGUN MALLAR HEM DAHA KALİTELİ MALLAR ULAŞTIRACAĞIZ”

Bakkal esnafının bu proje ile fayda sağlanacağının altını çizen Başkan Süleyman Yaşagör “Biz biliyorsunuz daha önceki açıklamalarımızda da Tarım Kredi Kooperatiflerinde satılan ürünlerin bakkallarımızda da satılması talebindeydik. Çünkü tüm Türkiye’de açılabilecek Tarım Kredi Kooperatifleri şubelerinin halka tam cevap veremeyeceğini görmüştük. Bizim de taleplerimiz olmuştu. Bu doğrultuda yapılacak iş birliğinde bizim bakkallarımıza da katkı sağlayacağı umudu içindeyiz. Dolayısıyla biz buradan da hem halkımıza daha uygun mallar hem daha kaliteli mallara ulaştırmak amacından Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü ile yapılacak olan bu protokolden esnafımıza fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.